“Чому саме таких забирають”: подробиці страшної смерті відомої балерини

У страшній ДТП в Полтавській області загинула відома харківська артистка балету Світлана Ісакова.

“Чому саме таких забирають”: подробиці страшної смерті відомої харківської балерини

Їй був всього 31 рік. Друзі дівчини кажуть, що вона відрізнялася величезною працьовитістю і талантом. Світлана встигла зіграти в спектаклях “Лебедине озеро”, “Жизель”, “Собор Паризької Богоматері”, “Тисяча і одна ніч”… А мріяла про роль Джульєтти.

У свою останню подорож по Італії Світлана Ісакова вирушила разом з чоловіком Володимиром. Вони прекрасно проводили відпустку. Жінка публікувала на своїй сторінці в соцмережі фото і відео: море, пляжі, вулички і площі Піццо, церква в печері, знамените італійське морозиво, музеї…

Повертаючись додому, вночі 10 серпня Світлана потрапила в страшну аварію. Вона їхала на маршрутці з аеропорту “Бориспіль” в Києві до рідного Харкова. Під Полтавою мікроавтобус лоб в лоб зіткнувся з автобусом, який виїхав на зустрічну. Удар був такої сили, що у маршрутки знесло дах, вона перекинулася. Світлана померла в лікарні від отриманих травм.

Її чоловік залишився живий, він знаходиться в лікарні в Харкові, зараз вирішується питання про операцію. Ще один пасажир, 44-річний чоловік, загинув на місці, водій у важкому стані доставлений в лікарню.

У Харківському національному академічному театрі опери та балету зараз готуються до прощання зі Світланою.

“Знаєте, нестерпно вірити в те, що Світланка вже немає. Коли таких людей забирають на небеса, виникає питання, чому саме в таких, як вона, небеса потребують? Ця дівчинка гідна була жити тут, серед нас, довго і красиво. Мені здається, що її ім’я відображало всю її суть. вона світилася завжди: і в житті, і на сцені. вона світилася духовно, чисто, щиро. Навіть в своїх прикрощі вона була сповнена надій, що це всього лише мить. Світлана була дуже працьовита. і вона була нагороджена понад найтоншої чуттєвістю, музикальністю, артистичністю. вона до ак янголятко“, – розповіла OBOZREVATEL диригент театру Вікторія Рацюк.

Читайте також  Машина впала з 10-метрової висоти: на Закарпатті водій з сім'єю на авто злетіли з мосту в річку (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.