Як змінюються пріоритети у виборі супутниці у чоловіків після 35-40 років

Стала помічати, що погляди чоловіків ближче до 40 щодо вибору супутниці або оцінки своєї дружини разюче відрізняються від прийнятих у суспільстві стереотипів. Скрізь сурмлять, що чоловік насамперед бачить в жінці Жінку, об’єкт бажань, музу. Знайомі чоловіки, які розлучилися до 35-40 і знаходилися в пошуку, ділилися, що шукають же не с@кс-об’єкт, це не головне, зовнішні дані – не головне, це на других планах, яка фігура і обличчя. Я була здивована.

Кого тоді, якщо не об’єкт бажань бачити? Просто матір їх майбутніх дітей? (Але супутниці як правило теж до 40 або більше, одиниці можуть дозволити на 15-20 років молодше). Прислугу, що їх обслуговує по дому? Соратницю?

І подібне чую вже від приятельок, вони кажуть, що їхні чоловіки ніколи не роблять акцент на зовнішності дружини, щоб нею пишається, хтось каже, що чоловікові взагалі все одно як вона виглядає, не це головне, чоловіки це їм самі кажуть. Хтось навіть задоволений, що чим сіріше дружина виглядає, тим краще. Хтось не розуміє чужих дружин, які стежать за собою.

Що відбувається з чоловіками з віком? Ну добре так міркували б після 60. Але коли з 35-40! Таке відчуття, що більшості взагалі все одно з ким жити. Або живуть за звичкою.

– Все правильно говорите, так і є. Не потрібна лялька, яка думає тільки про свою красу і тягне на себе всю увагу. Хочеться спокою і розуміння. Жінка повинна бути доглянута і подобатися Решта надлишки.

– С@кс має важливу роль в сім’ї, але не головну. Досить його наявності.

P.S. 35 років, друга дружина один в один, як вище згадано. Перша дружина красуня писана пішла шукати краще, але щось так і не знайшла за 5 років.

Читайте також  У Канаді знайдено найбільший алмаз Північної Америки

– Так купа чоловіків, які після 40 розлучаються зі своєю соратницею і одружуються на молодій, але це, звичайно, ті, хто може собі це дозволити, інші просто мріють і вдають, що їм це не треба.

А багато хто з них потім розуміють, що соратниця краща і хочуть повернутися до неї.

– Так це криза середнього віку. При наявності соратниці, яка вчасно дасть по голові сковорідкою, криза протікає менш радикально, людина максимум купує мотоцикл або записується на фітнес.

– Я бачила чоловіків, які йшли від своїх дружин, з якими прожили багато років, до більш молодої і красивої, також бачила випадки – навпаки, від красуні, успішної до відверто негарних жінок, в основному з дітьми від першого шлюбу. Немає тут закономірності. У першому випадку, звичайно, бабки були у чоловіків, у другому, як правило, шукали жінок менш вимогливих до себе, зручних, домашніх.

– Я навіть в свої 20 років вже не розумів, навіщо будувати відносини з жінкою просто заради інтиму. І якщо відносини будувати не заради с@ксу, то зовнішність не те, що б не була важлива, просто зовнішність не є головним фактором в жінці, адже з жінкою доведеться жити і спілкуватися більшу частину часу поза «ліжком».

– Не кожен готовий зізнатися, що не зміг отримати доступ до красивої жінки – це основна, як я думаю, причина їх відповідей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.