“КВАРТАЛ-КОНЦЕРТ” ВИМАГАТИМЕ ВІДШКОДУВАННЯ ЗБИТКІВ ЗА ЗРИВ КОНЦЕРТУ LOBODA В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

12 травня в Івано-Франківську невідомі в камуфляжі зірвали концерт Loboda.

svetlana-loboda

Пізніше відповідальність за інцидент взяла на себе організація “ОУН Прикарпаття” і представники місцевої самооборони, пише Фіртка з посиланням на glavred.info.

За 40 хвилин до початку концерту агресивно налаштовані чоловіки перекрили входи і виходи в будівлю концерт-холу “Platinum”. На обурення глядачів, які заплатили за квитки від 300 до 1200 грн, люди в камуфляжі не реагували. Виникла бійка, в ході якої глядачі намагалися прорватися в зал, крізь оточення радикалів.

Побоюючись за життя і здоров’я своїх шанувальників Loboda і організатори її виступу – “Квартал концерт” скасували захід. Гроші за квитки почнуть повертати з 13 травня.

Шанувальники артистки написали заяви про дії представників самооборони, грубо порушують їх права, і зібрали понад 500-та підписів. Організатори концерту і глядачі мають намір отримати вичерпні пояснення офіційних осіб влади, яка виявилася нездатною захистити права і безпеку громадян.

А глядачі написали заяви про дії представників самооборони, грубо порушують їх права, і зібрали понад 500-та підписів на підтримку артистки.

 

Ми вдячні Світлані Лободі за розуміння і згоду перенести концерт, а її шанувальникам обіцяємо – шоу LOBODA в Івано-Франківську обов’язково відбудеться. Дата концерту уточнюється. На даний момент ми готуємо заяву про перешкоджання комерційної діяльності”, – зазначив “Квартал концерт”.

Також організатори концерту зізналися, що лише з новин дізналися – у Івано-Франківську їх блокували представники самооборони, так як на місці подій люди в камуфляжі не уявляю.

“Квартал концерт” обіцяє в найближчі дні направити відповідний запит до виконкому Івано-Франківської міської ради та домогтися від керівництва міста пояснень щодо інциденту, що стався, а також всіма законними засобами домогтися від організаторів зриву концерту компенсації за завдані збитки.

Читайте також  “Він тебе забере до себе”: Дев’ять годин aгoнії, неодноразове повернення «звідти», тільки заради того, щоб попрощатися, останній раз побачити кохану людину

Відзначимо, що компанія “Квартал-концерт” – один з найбільших операторів на ринку розважальної і шоу-бізнес індустрії, яка працює з провідними артистами і щомісяця організовує понад 52 концертів вітчизняних і зарубіжних виконавців.

 

Нагадаємо, що 12 травня невідомі в камуфляжі, які пізніше позначили себе як представників самооборони міста, оточили будівлю концерт-холу «Platinum», заблокувавши прохід для сотень глядачів, які купили квитки на шоу.

передає http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: