Зґвалтування закінчилося самогубством: трагедія вразила всю Україну. Кого карати?

Дівчина-підліток, яку родичі 18-річного хлопця звинувачують у доведенні до самогубства через заяву про зґвалтування, мешкає в одному із сіл Буринського району Сумщини.

Зґвалтування закінчилося самогубством: трагедія на Рівненщині вразила всю Україну. Кого карати?

Працівниця сільради заявила, що 14-річна Анна О. раніше не була помічена у подібних інцидентах.

“Я не чула, щоб по селу ходили розмови, ніби Аня гуляща дівчина. У неї нормальні батьки, не алкаші. Для нашого села родина вважається забезпеченою, у них хороші мобільні телефони, автомобіль. Заробляють вони на присадибному господарстві”, – розповіла наша співрозмовниця.
За її словами, Аня – з багатодітної сім’ї. Її старша сестра навчається в інституті, молодша цього року іде у перший клас. Також є 1,5-річний брат.

Додамо, що мати дівчини родом із с. Глинне Рівненському області – того самого, де трапилася трагедія. Нагадаємо, що 3 серпня в цьому селі повісився 18-річний Олександр Олійник. Рідні Анни О. звинуватили його у зґвалтуванні своєї дочки і написали заяву в поліцію.

Хлопець не заперечував, що у нього був секс із дівчиною, але нібито це було за обопільної згоди, причому дівчина запевнила, що їй 17 років. Родичі Олександра вважають, що його оббрехали, тим самим довели до самогубства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.