На Одещині орендар розбещував дітей квартирантів, які приїжджали на море

Громадянина Молдови затримали за підозрою у розбещенні малолітніх дівчаток і створенні порноматеріалів із їхньою участю.

Про це повідомляє група «Київ Оперативний» у Facebook.

Київська місцева прокуратура № 8 спільно з Київським управлінням Департаменту кіберполіції НПУ за результатами комплексу слідчих розшукових дій затримали 53-річного громадянина Молдови, який неодноразово скоював розпусні дії відносно малолітніх дівчат та залучав їх для створення порноматеріалів.

Чоловік проживає в селі Грибівка Овідіопольського району.

Здаючи житло в оренду відпочивальникам, зловмисник входив у довіру до їхніх малолітніх дітей та запрошував до себе «погратися». Під час такого спілкування чоловік змушував дівчаток роздягнутися, фотографував та схиляв до вчинення певних дій.

Під час обшуку в помешканні затриманого вилучили значну кількість фото та відеозаписів, які підтверджують його злочинні дії. Дії зловмисника кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу, що передбачають відповідальність за вчинення розпусних дій стосовно малолітніх, а також за виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.