Прості трюки з зачіскою, які допоможуть скинути щонайменше 5 років

У створенні гармонійного образу, який допоможе скинути кілька років, велику роль відіграє зачіска.

Пропонуємо вашій увазі кілька дієвих варіантів, які допоможуть завжди бути на висоті. Читайте і беріть на озброєння.

Стрижка
Чудово справляються з віком багатошарові стрижки, «пір’ячка», що обрамляють обличчя і шию, рвані пасма, градуйований (ступеневий) зріз.

Колір волосся
Світлий колір омолоджує — це фундаментальне правило, але тут важливо вибрати відповідний тон і відтінок волосся. Не рекомендується освітлювати волосся більше, ніж на 2-3 тони від його природного кольору, а відтінок слід вибирати, орієнтуючись на колір очей і шкіри.

Жінкам, які не схильні до радикальних змін, можна освітлити кілька пасм. Світлі локони додадуть шкірі сяйво і зроблять образ динамічніше.

Довжина
Короткі стрижки асоціюються з активністю і юністю, тому чим ви старша — тим коротша повинна ставати ваша стрижка. Але тут не слід впадати в крайності, оскільки ультракороткі зачіски роблять акцент на овалі обличчя, який з віком втрачає чіткість. Оптимальним варіантом є довжина, яка варіюється від підборіддя до середини шиї.

Об’єм
Зализане волосся робить нас старшими, тому зачіска повинна бути об’ємною. Але тут потрібна золота середина, оскільки надмірна пишність теж старить. Важливо, щоб об’єм був природним і не впадав в очі. У цьому допоможе багатошарова стрижка, завиті локони, засоби для фіксації волосся, які потрібно використовувати в міру.

Гривка
Гривка надає образу моложавості, приховує зморшки на лобі і підкреслює очі. Оптимальний варіант — структуровані пасма середньої густоти. Занадто густа рівна гривка перевантажує образ, а також візуально укорочує обличчя, роблячи його повнішим.

Проділ
Центральний проділ візуально додає віку, оскільки робить образ більш суворим. До речі, завдяки вкладеним набік локонам очі здаються більшими і виразнішими. Також можна поекспериментувати з відкинутими назад пасмами або волоссям, укладеним зигзагом, що не тільки пом’якшить образ, але і додасть об’єму.

Читайте також  ТЕРМІНОВО! Синоптики оголосили про штормове попередження. Дізнайтесь першими, у яких областях сьогодні пройдуть грози

Повсякденне укладання
Ідеально витягнуті пасма, як і туго затягнуте волосся, додають пару років. Якщо хвіст — випустіть біля обличчя декілька пасм і не затягуйте локони занадто сильно. У розпущеного волосся повинна бути недбала легкість, чого можна домогтися, злегка накрутивши локони. Тим, хто віддає перевагу прямому волоссю, створити легкий хаос допоможуть асиметричні стрижки, кілька виділених воском рваних пасм.

Вечірня зачіска
Збираючись в люди, відмовтеся від начосу, ідеально зафіксованих пасм, високо піднятого волосся і укладок в стилі ретро. Зачіска, навіть якщо вона і вечірня, повинна бути ближче до природної, а іноді і трохи грайливою, як у Емі Адамс, яка ризикнула заплести кіски на урочистий захід і від цього тільки виграла.

І ще кілька порад:
Перебір із засобами для укладання незмінно додає віку, як при вечірній, так і при повсякденній зачісці.
Якщо ви використовуєте аксесуари для волосся, нехай вони будуть високої якості. Ніякого різнобарвного пластику і «вікових» гребенів, дитячих шпильок і оксамитових гумок.
Накручуючи волосся, використовуйте великі бігуді або інші засоби, які допоможуть уникнути занадто дрібних кучерів, оскільки вони роблять образ завзятим, але тільки до 25-30 років.
Всі перераховані вище поради повною мірою «працюють» на здоровому волоссі, тому шевелюрі необхідно забезпечувати багаторівневий і якісний догляд.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.