Тяжко хворів: стала відома причина смерті Баскова

Російський співак Микола Басков переживає важку втрату − на минулих вихідних в віці 67 років помер його батько Віктор Володимирович. У понеділок, 1 липня, стало відомо про смерть батька відомого. Трагічну новину виконавець почув перед концертом, але захід не скасував.

Басков дуже важко переживає втрату, адже Віктор був не тільки бравим солдатом, але й прекрасним батьком. Заради кар’єри сина він відмовився від звання генерала, і направляв майбутню знаменитість протягом всієї його кар’єри.

Микола Басков походить з військової родини, де три покоління чоловіків займалися армією. Так, його батько зумів побудувати відмінну кар’єру в НДР, дослужившись до заступника командира дивізії.

Віктор продовжив кар’єру в Росії і дослужився до звання підполковника. Його кликали в Одесу на посаду генерала, але виїхати з Москви означало поставити хрест на майбутній кар’єрі сина.

На момент смерті Віктору Баскову було 67 років. Він тяжко хворів, хоча діагноз, як і причина смерті, поки невідомий. Почувши звістку про смерть батька, Басков скасував усі концерти і вирушив до Москви. Похорони заплановано на 3 липня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.