“Її просто викинуло з машини”: подробиці жахливої аварії на трасі Долина-Хуст. ВІДЕО

19 липня трапилася  жахлива дорожньо-транспортна пригода  на трасі Долина-Хуст, в мережі з’явилось відео з місця події.


За словами очевидці, горе-водій втік з місця аварії, а поліцейські не вживали ніяких заходів, щоб затримати злочинця, повідомляє WestNews.

“Приблизно о 19.30 я їхав в напрямку Долини в мікроавтобусі “Віваро”. Ззаду мене їхав мій знайомий на “Ауді”. Побачили, що на узбіччі стоїть машина – знімають хлопи колесо, теж знайомі. Ми зупинилися запитати, чи не потрібна допомога. Коли я вийшов, чую – свист. З того боку летить – злапав там узбіччя, перекинувся на бордюр стукнувся в “Ауді”, добре, що там нікого не було. Добре, що всі вийшли і стояли біля хлопців, що міняли колесо.  Але у мене в машині залишилася жінка з дитиною. В “Ауді” була дівчина – пересіла до жінки, бо ми всі знайомі. І буквально через дві хвилини летить звідти машина. Чую писк… Ми нічого не могли зробити. Він ударив першу машину. Мою розвернуло. Вдарило – жінка не встигла вийти. Її просто викинуло з машини. Жінку забрали в лікарню. Моя дитина – в реанімації”, – розповідає потерпілий, батько травмованої дівчинки.

Також, на місці ДТП була присутня представниця поліції.

“Можу пояснити наступне. Водія автомобіля встановлено, він надав документи на автомобіль, посвідчення водія, страховку. Складено протокол, схему ДТП. Водій з місця події пішов, наразі встановлюється його місце знаходження. Ми знаємо його місце проживання. На освідчення ми його не встигли відвезти, оскільки він з місця ДТП пішов”, – говорить поліцейська.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.