9 б’юті-помилок, які роблять недоглянутою навіть ідеальну красуню

Не повторюй їх сама і розкажи про них подругам, щоб і вони так не робили!

Ми анітрохи не сумніваємося в тому, що ти, як наша читачка, завжди виглядаєш чудово.

Але часто, на вулиці можна зустріти дівчат, які живуть в якійсь паралельній б’юті-реальності. Вони ретельно малюють брови чорним-чорним олівцем, смажаться в солярії до цегляного відтінку та обводять губи темно-коричневим лайнером.

Саме тому ми вирішили зібрати головні помилки в макіяжі та зовнішності.

Неправильно підібраний відтінок тональної основи

Ніщо не виглядає дивно і дешево, як обличчя, що відрізняється по тону з шиєю. Щоб уникнути ефекту маски, віддавай перевагу напівпрозорим текстурам і завжди ретельно розтушовуй тон не тільки на обличчі, але і в зоні декольте.

Видимий контур губ

Добре, що у тебе такі гарні губи — погано, що ти обводиш їх настільки помітним контуром. Тут можливий тільки один варіант: або підбирай лайнер ідентичний тону помади, або не користуйся ним зовсім.

Передозування бронзером

Бронзуючи засоби допомагають імітувати легкий поцілунок сонця на шкірі, але ніяк не «сонячний удар». Достатньо кількох, ледь помітних штрихів бронзера-пудри або гелю — все, що більше, вже перебір.

Залишки лаку на нігтях

Хіпстери, втім, як і імениті дизайнери (згадай хоча б моделей з показу Олександра Венга) люблять недбалий, немов злегка потрісканий манікюр. Тим не менш, багато дівчат не розуміють різниці між недбалістю і відкритою недоглянутістю.

Надмірно промальовані брови

О, ці чорні, неначе вимазані гуталіном брови! Дівчата, навіщо ви це робите? Якщо після роботи в банку ви відправляєтеся на бурлеск-шоу в якості головної діви, то можна собі це дозволити, але якщо ні?

Занадто довгі нігті

Найжіночніший варіант — нігті невеликої довжини, квадратні або мигдалеподібні. Якщо ти розумієш, що набирати смс на телефоні стає важкувато через довгі нігті, прийшов час з ними розлучитися. До того ж, вони виглядають не дуже естетично.

Читайте також  Холодна врода

Помада, яка виступає за контур губ

Зараз хотілося б сказати пару слів про прагнення візуально збільшити губи за допомогою косметики — іноді це вдається далеко не всім. Те ж відноситься і до зловживання філерами: хочеш виглядати, як Анджеліна Джолі, а натомість починаєш бути схожою на рибу.

Надмірна засмага

Це небезпечно, викликає зморшки, до того ж, вже не модно. Хочеш надати шкірі здоровий відтінок? Забудь про солярій, знайди якісний і делікатний крем з поступовим проявом засмаги. Крапка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.