Зеленський призначив нового секретаря РНБО: хто займе крісло Турчинова

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення нового секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Відповідний указ опублікували на сайті президента у вівторок, 28 травня.
Новим секретарем РНБО призначено Олександра Данилюка.

“Призначити Данилюка Олександра Олександровича секретарем Ради національної безпеки і оборони України”, – сказано в указі №327.

Як відомо, Олександр Данилюк з 14 квітня 2016 року по 7 червня 2018 року був міністром фінансів України в уряді Володимира Гройсмана. Данилюк також представляв Зеленського на переговорах з Міжнародним валютним фондом.

Олександр Данилюк

Нагадаємо, Олександр Турчинов подав заяву про відставку 17 травня, пізніше її підписав Петро Порошенко.

Також раніше повідомлялося, що команда президента Володимира Зеленського запустила проект LIFT, який дозволить новим людям прийти в політику і змінити стару систему. 28 травня була запущена beta-версія проекту LIFT.

“Соціальний ліфт відкритий! Під час виборчої кампанії ми багато говорили про зміни. Перший крок зроблено — ми перемогли! Тепер настав час знищити стару систему. Навколо цього завдання ми об’єднаємо професійних фахівців своєї справи, талановитих людей, які мають ідеї або вже готові проекти, що змінять країну”, – заявила команда Зеленського на сайті проекту.

На сайті вказано, що LIFT — це проект Команди Зеленського, який об’єднує в собі кваліфікованих фахівців та інновації. Він спрямований на позитивні зміни в країні і її комплексний соціально-економічний і культурний розвиток.

На сайті є можливість подивитися вакансії, розповісти про себе і про свої ідеї, поділитися продуктом і подивитися Lift-трекер.

LIFT, за словами команди Зеленського, допоможе: знайти вакансію, стати фахівцем і працювати на зміни країни; розповісти ідею, що вирішить складні питання чи буде корисною для країни; презентувати продукт, який принесе позитивні зміни на державному рівні.

Читайте також  Тpaгічний відпочинок: у Бердянську пoтoнув чоловік, його внук пpопав бeзвісти

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.