У центрі Франківська відкрили ще один сквер

Сьогодні, 11 травня урочисто відкрили сквер на вулиці Грюнвальдській. Таким чином, в центрі міста з’явилась ще одна затишна оаза, де комфортно відпочивати і дітям, і молодим, і літнім людям.

«Цей сквер був у занедбаному стані, тому взялись його відновлювати паралельно з іншими відпочинковими зонами в місті. Актуальність реконструкції також в тому, що розташований сквер на вулиці, що йде з залізничного вокзалу. Такі собі ворота в місто. І перше, що впадало у вічі туристам був цей занедбаний скверик», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Під час реконструкції у сквері з’явились нові тротуарні та пішохідні доріжки, освітлення, вуличні меблі, відеоспостереження, додаткове озеленення, йдеться на сайті мера.

Директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак розповів, що автентичні бордюри та плити з пісковика повернули оновленими на місце. Що стосується давніх кам’яних бордюрів, то їх встановили у сквері з урахуванням сучасних вимог, в тому числі й потреб маломобільних груп.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.