В Івано-Франківську розшукують злодійкуватого майстра, який “обчистив” квартиру

До Івано-Франківського відділу поліції із заявою про викрадення ноутбука та золотої каблучки звернулася 22-річна місцева мешканка. Дівчина пояснила, що до крадіжки може бути причетний робітник.

У ході проведення слічо (розшукових) дій правоохоронці встановили, що підозри потерпілої небезпідставні, повідомляє WestNews із посиланням на Сектор комунікації ГУ НП області.

Як з’ясувалося, потерпіла дала йому ключі від квартири, тож, скориставшись нагодою, коли господині не було вдома, він привласнив чужі речі. Не повернувши господині ключі та не закінчивши ремонт, «майстер», до того ж однокласник потерпілої, на зв’язок з не виходить.

Правоохоронці розпочали відповідні пошукові заходи, щодо встановлення місця перебування зниклого.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті визначено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.