Побив і кинув помирати: на Прикарпатті затримали жорстокого вбивцю

Експертиза встановила, що смерть чоловіка настала в результаті закритої черепно-мозкової травми.

Поліцейські Івано-Франківської області затримали жителя Прикарпаття, який побив до смерті знайомого і залишив помирати.

“Правоохоронці встановили, що 10 квітня близько 23:30 в с. Верхній Струтень, що в Рожнятівському районі, виник конфлікт між 33-річним місцевим жителем і 27-річним жителем сусіднього села. Останній накинувся на чоловіка з кулаками, а потім почав бити ногами . Це сталося біля будинку родича, до якого приїхав зловмисник. Після скоєного 27-річний чоловік залишив потерпілого помирати, а вранці, 11 квітня, відтягнув тіло подалі від будинку. в післяобідню пору убитого прикарпатця знайшли родичі і викликали поліцію “, – йдеться в повідомленні поли ії.

Оперативними діями поліцейських зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину і зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Експертиза встановила, що смерть чоловіка настала в результаті закритої черепно-мозкової травми, набряку і набухання головного мозку та крововиливу під оболонки головного мозку. Такі травми відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. Тому слідчими за цим фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманому загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

Раніше повідомлялося, що в Полтавській області поліція затримала чоловіка, який п одозревается у вбивстві свого брата . Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіціі, злочин було скоєно в одному з сіл Лохвицького району, коли між братами 35 і 38 років, які перебували в стані сп’яніння, сталася сварка.

Після словесної перепалки один з братів схопив кухонний ніж і завдав супернику поранення в область грудної клітини. Від отриманих травм чоловік загинув на місці

Читайте також  У селі на заході України жінка вбuлa і рoзчлeнувaла свого чоловіка

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.