Чоловік, який втpaтив сина, написав ці 10 правил для батьків

Якщо у вас є діти, яких ви можете поцiлувати перед сном, нагодувати сніданком, відвезти в школу або університет, видати заміж або одружити, ви – щасливчик.

Британець Pічард Пpінгл, який у 2016 році втpaтив свого 3-річного сина написав 10 правил для батьків, пише “obozrevatel“.

Його малюк Хьюго пoмeр! “У нього були прoблeми, але він так добре справлявся”, – зазначає Річард.

“Він був м’яким, ніжним, турботливим і таким милим. Навіть нудні речі він робив весело”, – ділиться він.

10 правил від Річарда

1. Ніколи не буває занадто багато любові та поцiлунків.

2. У вас завжди є час. Відпочиньте від справ і пограйте з дитиною хоча б хвилинку. Немає нічого важливішого за це.

3. Робіть якомога більше фотографій і відео. Одного разу вони можуть виявитися всім, що у вас є.

4. У першу чергу витрачайте на дитину час, а не гроші. Не намагайтеся “відкупитися”. Думаєте, ваші покупки такі важливі? Нічого подібного. Рушайте на прогулянку і пострибайте по калюжах. Поплавайте разом у морі, розбийте табір і веселіться. Це все, що хочуть діти. Я не пам’ятаю, що ми купували для Хьюі, але я пам’ятаю, що ми робили з ним разом.

5. Разом співайте. Мої щасливі спогади: Х’ю сидить на плечах або поруч зі мною у машині, і ми співаємо наші улюблені пісні. Музика зберігає ці моменти.

6. Цінуйте найпростіші речі. Читання перед сном, сон в обнімку, спільні вечері, вихідні, проведені в без діла. Цих моментів мені не вистачає найбільше. Не дозволяйте їм розчинитися в повсякденності.

7. При прощанні завжди цілуйте тих, кого любите. Якщо раптом забули, поверніться і поцiлуйте. Ніколи не знаєш, чи випаде тобі ще раз така можливість.

Читайте також  У Івано-Франківську троє дітей потрапили до лікарні через отруєння чадним газом

8. Зробіть нудні речі веселими. Поїздки по магазинах, автомобільні подорожі, прогулянки по торгових рядах. Не бійтеся здатися дурним, дурійте, розповідайте анекдоти, смійтеся, посміхайтеся і насолоджуйтеся життям. Тільки ви самі перетворюєте такі події в рутину. Життя занадто коротке, щоб не веселитися.

9. Ведіть щоденник. Записуєте все незвичайне, що зробив ваш малюк. Смішні слова і вчинки. Ми стали так робити тільки після втрати Хьюі. Ми хотіли згадати все. Тепер ми так робимо для Гетті і Хенні. Записавши ці миті, ви залишите їх з собою назавжди. У старості ви зможете озирнутися і знову з насолодою прожити кожен із цих моментів.

10. Якщо у вас є діти, яких ви можете поцiлувати перед сном, нагодувати сніданком, відвезти в школу або університет, видати заміж або одружити, ви – щасливчик. Ніколи, чуєте, ніколи не забувайте про це.

За матеріалами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.