Торгував дітьми за копійки: керівник інтернату відправляв маленьких підопічних на будівництва

Торгував дітьми за копійки: керівник інтернату відправляв маленьких підопічних на будівництва

Прес-служба поліції Запорізької області повідомляє, що 10 жовтня, четвер, правоохоронці розкрили підозрюваного у справі про торгівлю людьми керівника одного з дитячих інтернатів Запорізької області..

В поліції повідомляють, що в правоохоронні органи надійшла інформація, що голова одного з інтернатів міста займається тим, що віддає дітей, які проживають в інтернаті, на приватні будівництва та господарські об’єкти працювати. За це йому платили. Поліцейські з’ясували, що громадянин є жителем Мелітополя.

10 жовтня співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчі Нацполіції і “КОРД” розкрили, що підозрюваний у цій справі отримував гроші за те, що відправляв неповнолітніх на роботу.

За чотирьох хлопчаків, кожному з яких було менше 14 років, директору інтернату заплатили 1 тис. гривень. Хлопців відправили працювати на будівництві в приватному будинку в смт. Приазовське.

В даний момент, співробітники поліції узгоджують питання про те, щоб затримати підозрюваного. Правоохоронці ведуть досудове розслідування за ст. 149 ч. 3 (торгівля людьми) КК.

Підозрюваному загрожує ув’язнення на строк від 8 до 15 років.

 

РЕКЛАМА: