Поліцейські «на гарячому» затримали ґвалтівника, який намагався задушити потерпілу

Працівники поліції “на гарячому” затримали ґвалтівника. Чоловік намагався задушити свою жертву, а побачивши правоохоронців, спробував втекти, проте був затриманий полісменами.

213518

До працівників поліції надійшло повідомлення про зґвалтування у Дем’яновому лазі. Прибувши на місце події, патрульні зв’язались із заявником, який показав де все відбувається. Підійшовши ближче, вони почули крики жінки, яка кликала на допомогу. В момент коли патрульні підійшли до місця події, ґвалтівник тримав свої руки на шиї у жертви, та намагався її задушити. Побачивши поліцію, чоловік одразу почав втікати, однак один із патрульних його наздогнав, та затримав. Зловмисник просив його відпустити, та обіцяв за це гроші, повідомляє Франик з посиланням на Станіславське ТБ.

Як розповіла потерпіла, вона йшла від джерела, щоб набрати води додому. В той час, до неї підійшов невідомий чоловік, який спочатку запропонував вступити в добровільний інтимний зв’язок, а після відмови, насильно затянув жінку на сторону від стежки, де намагався зґвалтувати. Свідок який побачив напад, спочатку намагався зупинити чоловіка, однак після невдачі, відійшов у бік, та викликав поліцію.

Щодо гвалтівника, то з’ясувалось, що чоловік, 1960 року народження, уродженець міста Широке, Донецької області. Проживав в Тлумацькому районі. Раніше вже був двічі судимий за зґвалтування, після чого, вчинив ще одни злочин – вбивство, крадіжку та зґвалтування, за що його засудили на довічне ув’язнення. Однак пізніше, був виданий указ президента про засудження його до двадцяти років. Тепер йому загрожує від п’яти до десяти років тюрьми.

 

джерело http://franyk.com/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: