Вісім дірок в голові, зламані руки і ноги: під Кривим Рогом понівечили двох будівельників

Під Кривим Рогом жорстоко побили двох будівельників. Обидва тепер у лікарні з відкритими переломами рук і ніг. В одного з них травми щелепи і черепно-мозкова травма.

Рідні постраждалих, Олександра Рязанова і Віктора Бортуаля, кажуть, що замовником побиття може бути чоловік, якому вони раніше зводили будинок.

“Років зо три тому чоловік і його напарник побудували цій людині будинок. За роботу він розплатився, ніяких претензій не висував. Однак через півроку він заявив, що робота йому не подобається. І почався пресинг щодо переробок. Конфлікту не хотілося, хоча всі розуміли, що це робиться навмисне. Всі претензії були виправлені за наш рахунок — матеріали, робота. Сума склала 110 тис грн. Причому якби він сказав, що щось лопнуло чи зламалося. А то просто не подобається і все”, — розповіла нам дружина потерпілого Олександра Рязанова — Юлія Бондарець.

Будівельники запропонували замовнику запросити незалежних експертів, щоб з’ясувати чи все правильно вони зробили. Він не захотів.

“Тоді ми самі покликали експертів, але й від них він відмовився. Ця людина у Кривому Розі має неоднозначну репутацію, її бояться. Ми також не хотіли конфліктів і вирішили, що кожну знайдену ним недоробку ми оплатимо”, — каже Юлія.

Зараз справа про жорстоке побиття лежить в Апостолівському відділенні поліції Дніпропетровської області. “Справу відкрито за ч. 1 ст. 122 КК України — завдавання тілесних ушкоджень середньої тяжкості”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.