На Калущині вантажівка злетіла у кювет і перекинулась, – очевидці. ФОТО

Сьогодні, 5 лютого, на Прикарпатті сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомили очевидці в телегам-чаті IF INFO, дорогою з Калуша до Івано-Франківська перекинулася вантажівка. Вона опинилася у кюветі, інформації про потерпілих наразі немає, повідомлення про цю ситуацію до поліції не надходило.

Наразі деталі ДТП встановлюються.

Нагадаємо, що учора на Калущині зіткнулися дві автівки. Автомобіль “Івеко” рухався в сторону Калуша, у той час на зустрічну смугу виїхав автомобіль “Фольсваген”, унаслідок чого відбулось зіткнення автомобілів. У результаті ДТП обох водіїв транспортних засобів доправлено до лікарні. Один із водіїв травмувався.

Нагадаємо, що вчора на Тисмеччині на смерть збили велосипедиста. Як повідомив Микола Гурак, прес-секретар патрульної поліції, близько 18:00 на пішохідному переході поблизу зупинки громадського транспорту водій наїхав на велосипедиста, який перетинав проїджу частину на велосипеді. Велосипедист загинув на місці до приїзду швидкої. Під час охорони місця події, відбувались сутички із місцевими жителями які натовпом хотіли зробити самосуд водію винуватцю, було припинено дане правопорушення. На даний час проводяться слідчі дії.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.