Дівчата, яких у Побережжі збила автівка, одужують – медики

Інформація для тих, хто переймався, допомагав, молився за дівчаток, які потрапили у ДТП 9 листопада на Прикарпатті у селі Побережжя.
Пацієнтка Медичного центру доктора Бубновського в Івано-Франківську, яка живе у сусідньому селі, поспілкувалась з мамою Христі Кушецької та самою Оленкою Мацьків, пишуть на сторінці центру у мережі Facebook.

На сьогодні Оленка вже вдома. За її словами, почувається нормально, але через тріщину у тазовому відділі лікарі рекомендують їй лежати, менше ходити та не перенавантажуватись.

Христя ще в лікарні. Був момент, коли у дівчинки відмовили всі органи, але з Божою поміччю вона пережила це і зараз перебуває вже у звичайному відділенні.

Вчора їй прооперували ногу. За органами черевної порожнини лікарі все ще ретельно слідкують.

На лікування Христинки вже пішло приблизно 70 тис грн і не відомо, скільки ще буде потрібно. Дівчинка не здається і з кожним днем все більше вірить у своє світле майбутнє, так само, як і її чудова матуся.

За допомогою небайдужих людей збирались немаленькі суми, які так важливі для родини.Тому всі, хто все ще залишається небайдужим до чужого горя: давайте ще трохи допоможемо фінансово (хто скільки може. Навіть якщо 200 людей кине по 20-30 грн – це вже буде непогана допомога. Щоб Христинка мала змогу завершити лікування і повернутись додому повноцінно здоровою дівчинкою.

Рахунок матері Христі – 4188 3701 3252 1892 – Наталія Кушецька.
Для тих, хто цікавився, що з водієм. Проти нього відкрито кримінальне провадження, яке передбачене ч.1 ст.286 ККУ (карається позбавленням волі на строк від 3 до 8-ми років з позбавленням прав на строк до 3 років або без такого).

Читайте також  Франківський медуніверситет придбав апарат ШВЛ для міської клінічної лікарні (ФОТО)

На сьогодні чоловік перебуває вдома. Суд відбудеться, але конкретної дати немає, оскільки не відомо, коли Оленка та Христинка зможуть бути у судовій залі.

Нагадаємо, ДТП трапилася 9 листопада у селі Побережжя Тисменицького. Ввечері дівчата йшли узбіччям, коли на них наїхав автомобіль – водій втік. Дівчат доправили в обласну клінічну лікарню Івано-Франківська з діагнозом: політравма та закрита черепно-мозкова травма. Водія згодом знайшла поліція.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.