Чому в жодному разі не можна говорити погано про свого чоловіка – і думати теж! Ось як це відбивається на шлюбі!

Чому в жодному разі не можна говорити погано про свого чоловіка – і думати теж!

Ось як це відбивається на шлюбі. 

Якщо ви будете говорити (собі та іншим), що ваш чоловік козел, він в нього з часом перетвориться! В переносному значенні. Вражаюче, але це так! Закон Всесвіту! І скасувати його не можна.

Жінки мають дивовижну силу – перетворювати слова і думки в реальність. Як ви скажете – так і буде. Скажете “Йому не можна довіряти″, і він зрадить вашу довіру. Будете говорити “Він ні на що не здатний”, і всі його зусилля будуть марними.

Хіба постійні скарги на чоловіка зробили хоч одного чоловіка кращим, успішнішим, багатшим?

Жінки часто думають так: “От нехай мій чоловік зміниться – і все в житті налагодиться: повернеться любов і колишня іскра, а стосунки стануть міцнішими. А поки він не заробляє достатньо грошей – ніякої ласки і тепла”.

Це дуже наївне уявлення про життя – думати, якщо чоловік зміниться, жінка тут же стане щасливою. Чому б кожному з нас не почати в першу чергу з себе?

Адже поки ви зациклюєтесь на недоліках іншої людини, ваші власні вади нікуди не зникають.

Як то кажуть: в чужому оці і соломинку помічаєш, а в своєму і колоди не бачиш. Звичайно, свої власні недоліки визнавати важче. Куди легше звернути погляд на ближнього, поскаржитися подружкам на чоловіка у багатьох – в порядку речей. Я – хороша, він – поганий.

Засуджувати кого-небудь (в тому числі і чоловіка) – значить піднятися над ним, поставити себе на недосяжний п’єдестал. Таким займаються люди, яким не вистачає уваги, загального схвалення і визнання рідних, близьких.

Читайте також  П'яний росіянин "ожив" в морзі і пішов на свої поминки

Часто жінки критикують чоловіків, коли знаходяться в стані стресу.

Їм погано, їх все дістало – діти, робота, побут. Адже на когось ж треба вихлюпнути весь негатив? Позбутися від нього за допомогою спорту – не варіант, а ось перемити кістки чоловікові – саме те.

Навіщо ще жінки обговорюють чоловіків? Щоб їх пошкодували! Такою поведінкою вони показують свою слабкість: у них немає внутрішнього стрижня, їх наповнює почуття безсилля. Тому вони шукають опору в інших.

Інший варіант відповіді на це питання: жінка звинувачує чоловіка у всіх гріхах, щоб вигородити і виправдати себе, а також заручитися підтримкою подружок, мами і т.д.

Скаржачись на чоловіка, жінка ніби мстить йому за те, що він недостатньо багатий, успішний, красивий. “Ти поганий – ось і нехай у тебе нічого не виходить!”. Такі думки ще більше погіршують ситуацію – чоловік не отримує необхідну енергію і стає ще більшим невдахою.

До чого призводять вічні скарги на чоловіка?

1) Ви перестаєте його поважати, віддаляється від нього в думках, він втрачає вашу енергетичну підтримку, у нього все валиться з рук, бізнес прогорає, він топить горе в алкоголі, а ви ще раз переконуєтеся, що мали рацію на його рахунок.

2) У кожної людини є недоліки. Ніхто не ідеальний. Припиніть критикувати. Спочатку ви думаєте погано про чоловіка, потім висловлюєте свої думки вголос мамі та подружкам – і в результаті ще більше переконуєте себе в своїй правоті.

3) Така поведінка негативно позначається на нервовій системі, отруює душу, робить серце грубим і бездушним.

4) На негативні думки йде величезна кількість енергії, якої так потребує ваша сім’я. Адже тільки ви здатні надихнути чоловіка на нові звершення і здобутки. Погані думки про чоловіка програмують його на невдачу.

Читайте також  Півтора року Юля і Вадим жили в нещасливому шлюбі, який уклали через ранній Юлин «зальот»

5) Жінка, яка не поважає свого чоловіка, шкодить своїм дітям. Повірте, вони все відчувають, навіть якщо ви і не обговорюєте при них сімейні негаразди.

Реакція дітей на вашу неповагу може бути різною:

вони починають погано вчитися – це одна з форм протесту;

вони стають неслухняними, зв’язуються з поганими компаніями;

вони рано знайомляться з шкідливими звичками;

всі їхні стосунки зазнають краху.

6) Звинувачуючи чоловіка, ви підсвідомо провокуєте його на «погану» поведінку. Вам по суті й не потрібно, щоб він змінювався. Тоді кого ви будете робити винуватим?

7) Чоловік на підсвідомому рівні зчитує ваші негативні думки, він розуміє, що розчарував вас, що вам з ним не по дорозі, що ви його розлюбили. Він лягає на диван і починає мстити вам. Коло замикається.

Чоловік не може виробляти щастя, він може отримати його тільки від люблячої і турботливої жінки, яка визнає його заслуги і переваги.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.