Суд Михайлової: Справу скандальної білявки розглядатимуть у грудні

Сьогодні, 19 листопада, в Івано-Франківську продовжили розгляд у справі одіозної білявки Тетяни Михайлової.

Жінку звинувачують у зловживанні повноваженнями особи, яка надає публічні послуги та залишенні місця ДТП з потерпілими, інформує Фіртка.

Однак, на засідання не з’явилися двоє захисників та двоє потерпілих. Один із захисників перебуває у відрядженні у Львові, на іншому засіданні. Крім того ще один адвокат подала клопотання про відкладення судового розгляду.

Сама Т.Михайлова заперечила проти продовження розгляду справи без усіх захисників.

Відтак, засідання відклали до 11.00 год 13 грудня.

До слова, на минулому засіданні в судових справах скандальної франківчанки Т.Михайлової заявили ще один позов на 60 тисяч гривень.

Нагадаємо, 31 березня на вул. Крихівецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу, збив трьох людей, серед яких був патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та нецензурно лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

Влітку поліцейські знову затримали нетверезу Тетяну Михайлову. Жінка кидалася під автомобілі, а пізніше нападала на працівників наркодиспансеру та поліцейських. За це на неї оформили три постанови.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.