Ніхто не прийшов на допомогу: З’явилися моторошні подробиці загибелі всієї сім’ї

Ніхто не прийшов на допомогу: З’явилися моторошні подробиці загибелі всієї сім’ї.

У місті Електросталь Московської області в квартирі житлового будинку знайшли чотири трупи. Про це стало відомо з російської преси. Страшна смерть спіткала цілу родину – чоловіка з дружиною і їх двох дітей. Одній дитині 9 років, іншій виповнилося 2.

Страшну знахідку виявив колишній чоловік загиблої жінки. Підтримуючи дружні стосунки з колишньою дружиною, чоловік був стривожений тим, що та не виходила на зв’язок кілька днів і попрямував до неї додому.

Трупи виявлено в квартирі в будинку №5 на вулиці Перемоги. Спочатку слідство оголосило, що смерть носить кримінальний характер, проте пізніше з’явилася версія, що батьки і діти померли від отруєння харчовими продуктами. Інших відомостей джерела в екстрених службах не надали. Натомість названі імена загиблих.

Список загиблих: Глухова О. Заріпов Р. Глухов Р. 2009 р. Глухов В. 2016 р.

Всі продукти, якими харчувалася сім’я, вилучили і відправили на експертизу. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Причиною загибелі сім’ї в підмосковній Електросталі могло стати отруєння грибами, повідомляє Слідчий Комітет. Такий висновок був зроблений після огляду місця трагедії, а також знайдених там харчових компонентів-продуктів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.