“Наше право показувати чи не показувати”: в”Х-Факторі” відповіли на звинувачення у брехні

Директор творчого об’єднання СТБ, авторів вокального шоу “Х-Фактор”, Олена Романенко прокоментувала скaндaл зі звинуваченнями проекту у брехні і несправедливості з боку його екс-учасниці.

Як зазначила Романенко в бесіді з OBOZREVATEL, вона нітрохи не здивована претензіями колишньої учасниці 9 сезону, яка не потрапила до ефіру. Скaндaл, за словами підприємниці – це завжди невміння програвати і спроба вплинути на рішення членів журі проекту.

“Не секрет, що шоу “Х-Фактор” – відмінна можливість для будь-якого виконавця заявити про себе в ефірі всеукраїнського телеканалу і отримати вихід на багатомільйонну аудиторію. Особливо для початківця і нікому не відомого артиста. Тому дев’ятий рік поспіль “Х-Фактор” отримує величезну кількість заявок від різних артистів. І кожен рік ми переконуємося, що не всі з них вміють гідно прийняти поразку, вважаючи за краще замість роботи над собою влаштувати гучний скaндaл в надії змінити правила шоу або вплинути на рішення продюсерської команди чи жюрі”, – розповіла вона.

При цьому, як наголосила Романенко, правила єдині для всіх без винятку.

“Єдине, що впливає на рішення наших суддів – це х-фактор, який є у виконавця, і який викликає бажання спостерігати за ним на сцені”, – продовжила керівник.

“Усі артисти, які отримали на кастингу більше двох “так” від суддів, мають рівні шанси пройти в тренлагерь і далі в прямі ефіри. Але спочатку їм треба витримати конкуренцію серед усіх учасників, відібраних на кастингах, оскільки зазвичай судді відбирають понад 200 осіб, а в тренувальний табір за правилами проходять 100. Тому після фінального кастингу члени журі та продюсер шоу ще раз переглядають всі виступи, відбираючи з них кращих з кращих і відсіваючи тих, хто виглядає на їх фоні набагато слабшими. Навіть якщо на кастингу вони отримали чотири “так”. У цей етап Тетяна і не пройшла”, – уточнила Романенко.

Читайте також  Від важкої легеневої хвороби помер молодий та талановитий хлопець, автор скетчу про заробітчанина Васю

Керівник також звернула увагу на той факт, що учасниця шоу була повідомлена про рішення журі.

“Щодо того, що Таня не побачила в ефірі свій виступ, – проект має виключне право показувати чи не показувати учасника в ефірі, особливо якщо він недостатньо цікавий. Всі учасники про це знають, тому що ми 9 років максимально чесні перед ними, ніякого обману, нічого нового або незвичайного тут немає”, – уклала вона.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.