Перша ліга. Дніпро-1 дотиснув Прикарпаття (відео)

Черговий суперник лідера надав вельми якісний опір. Принаймні до перерви дніпряни створювали небезпеку лише епізодично, більшу частину часу проводячи далеко від володінь Вульчина. Це заслуга насамперед захисників і опорних “Прикарпаття”, які в разі найменшої небезпеки відігравалися з голкіпером і не виходили з оборони шляхом банальних виносів, використовуючи короткий пас.

“Дніпро-1”, коли помітив, що короткі передачі не є ефективним засобом для злому оборони гостей, перейшов на навіси, які були спрямовані на Куліша. Станіслав міг забивати двічі в середині тайму. У першому епізоді на допомогу воротареві прийшла найкраща подруга штанга, у другому заблокував спробу удару з вигідної позиції захисник, пише Фіртка з посиланням на ua-football

Після перерви гра набула більш закритий характер, тепер вже франківці не думали про контрдії. “Дніпро-1” ж втрачав момент за моментом, найбільш яскравими з яких були епізоди за участю Сніжка і Куліша. Сколихнув ситуацію на футбольному полі гол Романа Барчука, який став наслідком грубої помилки Юрчука. Відразу ж спадає на думку ляп Валерія в Краматорську, коли він також не зміг приборкати м’яч, що летить йому в руки здалеку.

Гольова відповідь дніпрян логічно випливала з гри і відбулася з пенальті. Василь Француз хотів винести м’яч з власного штрафного і не бачив, як ззаду підкрався Когут. Те, що не вдавалося Кулішу з гри, вийшло зробити з точки.

Рішення арбітра додати до основного часу аж шість хвилин при семи замінах на той момент було теж, м’яко кажучи, дивним. На передостанній з них господарі все ж вирвали перемогу. В гольовому епізоді варто відзначити пас, який Загальський віддавав через себе. Олексій Чичиков опинився в десяти метрах від воротаря по діагоналі і пробив у дальній кут без шансів для останнього.

Читайте також  “Вокальні бої”: двоє учасників з Прикарпаття продовжать участь у “Голосі країни” (ВІДЕО)

Дніпро-1 — Прикарпаття 2:1 (0:0)
Голи: Куліш (81 пен.); Чичиков (90+5) — Барчук (71)
Дніпро-1: Юрчук, Чеботаєв (Войцеховський 81), Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Сніжко (Загальський 77), Когут (Білик 81), Чичиков, Щедрий (Мігунов 46), Куліш.
Прикарпаття: Вульчин, Данищук, Ковальчук, Француз, Лаврук, Борисевич, Оринчак (Януш 82), Веприк (Бойко 72), Цюцюра (Боришкевич 88), Конкольняк, Барчук (Дитко 90+3).
Попередження: Цюцюра (38); Оринчак (56); Француз (78); Вульчин (90+2)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.