Прикарпатець поцупив велосипед з-під будинку культури

Правоохоронці розшукали лиходія, котрий у Ворохті з-під будинку культури поцупив двоколісний засіб. Крадене одразу ж планував продати, однак йому завадила поліція.
1875331-6

Про крадіжку в поліцію повідомив 35-річний мешканець Ворохти. Чоловік розповів, що його донька залишила велосипед біля будинку культури, а коли повернулась – виявила його відсутність. Уже невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника.

Ним виявився місцевий житель, який напередодні, прогулюючись селищем, побачив двоколісний транспортний засіб і скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, вчинив крадіжку. Працівники поліції вилучили велосипед вартістю близько 5 тисяч гривень та повернули власникам.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не залишати свою власність без нагляду, тим більше в загальнодоступних місцях. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

передає http://www.blitz.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: