Якби я залишилася, мій чоловік мене б убив, – Заячківська

“Міс Україна-2013″ волонтерка Майдану Ганна Заячківська  з Івано-Франківськаприголомшила новиною про втечу від свого італійського чоловіка.За твердженням красуні, коханий неодноразово піднімав на неї руку, що й змусило її повернутися до України.0b3ab47-03

Водночас, покинутий чоловік звинуватив українську дружину в крадіжці майна та порушенні шлюбного договору.

За міланського бізнесмена Джанлуку Черваро Заячківська вийшла заміж наприкінці 2015-го року. Та всього через кілька місяців після весілля дівчина втекла від коханого – просто пішла з дому й не повернулася.
За даними видання, знімки українська модель робила в п’ятизіркових готелях, а в підписі писала: “Свобода!”.Щоправда, спершу Джанлука подумав, що його дружину викрали. Про що й заявив до поліції. Та яким було здивування чоловіка, коли він побачив в Instagram фото Ані в компанії іншого та ще й в Америці.

“Спустошений мільярдер тепер судиться із Заячківською через порушення їх шлюбного договору і нібито крадіжку 5 тисяч фунтів і мобільного телефону з будинку”, – пишуть британські журналісти.

1c0b586-04
“Уперше, коли він зробив це (вдарив), я втекла додому до своїх батьків у західне українське місто Івано-Франківськ. Я не говорила їм, в чому справа”, – розповіла Заячківська виданню.Ганна ж узялася запевняти, що втекла від чоловіка, бо той її бив. Зі слів “Міс України 2013″, вона жила в “золотій клітці”.

“Він приїхав, щоб повернути мене, і я дала йому другий шанс. Але під час сварки він плюнув мені в обличчя, і я просто не могла більше терпіти цього”, – додала українка.

3fc90a7-02
“Якби я залишилася, мій чоловік мене б убив. І якщо не фізично, то морально. Він знав, що я поїхала в Нью-Йорк, просто хотів очорнити моє ім’я”, – сказала модель в інтерв’ю одному з американських видань.24-річна Аня також заявила, що Джанлука не приділяв їй достатньо уваги, коли в неї “боліла голова протягом тижня”.

Читайте також  Діти підуть до школи 1 вересня, але так буде не у всіх областях

Слова поки що дружини розлютили італійського багатія. Тож він вирішив так само розповісти дещо журналістам. Зокрема, чолов’яга запевнив, що Аня – “не та, за кого себе видає”.

“У неї є багато гарних фотографій, зроблених в п’ятизіркових готелях, які вона зробила іншими чоловіками. Вона не виглядає нещасною на знімках”, – додав Черваро.

72d86bf-01
Профіль в Instagram Ганни також закритий від сторонніх очей.За даними “Комсомольської правди в Україні“, нині Зячківська проживає в Києві й відмовляється спілкуватися з журналістами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.