В Івано-Франківську стартує інноваційна платформа «Освітній простір»

У вересні в Івано-Франківськ запустилась нова навчальна платформа “Освітній простір”, яка передбачає інноваційний та сучасний підхід до позашкільного навчання дітей.

Оскільки засновниками платформи є Освітній центр “YOLO”, Католицька школа-гімназія святого Василія Великого, Прикарпатський університет імені Василя Стефаника, це дало змогу розробити по-справжньому актуальні та цікаві навчальні групи та секції, а саме:

вивчення іноземних мов – теоретичне і практичне навчання англійської, німецької, польської та інших мов.;
природничі напрямки: біологія та хімія з цікавими практичними заняттями та екскурсіями в лабораторії та підприємства.
особистісний розвиток: лідерство, фінансова грамотність – поштовх до перших кроків для створення власного бізнесу;
сучасні інформаційні технології, де діти отримують практичні навички з програмування та роботи з графічними редакторами
інтелектуальні ігри, під час яких не просто грають в квести, брейн-ринги та ін., але й навчають як правильно грати в інтелектуальні ігри, готуючи юних геніїв до запеклих квестів, цікавих брейн-рингів та захоплюючих “що? де? коли?”.
основи дизайну з практичними заняттями від справжніх дизайнерів з досвідом роботи
майстерня ліплення з глини – для створення нових шедеврів
підготовка до ЗНО/ДПА, що є прекрасною альтернативою репетиторам
розвиток інтелекту, нестандартного мислення, креативності завдяки цікавим іграм та оригінальним методикам розвитку дітей
Для “Освітньої платформи” освіта – це не набір застарілих теоретичних знань, а набір інструментів та навичок для формування цілісної особистості. Саме тому всі гуртки та секції в основному спрямовані на освоєння практичної сторони предмета, надаючи змогу на практиці опанувати нові знання та вміння, а можливо навіть вирішити, ким дитина хоче бути в дорослому житті.

Завдяки “Освітній платформі” батькам більше не потрібно перейматись, чим зайняти дітей після школи чи садку. Усі вищеперелічені секції та гуртки знаходяться в одному місці – у Католицькій школі-гімназії святого Василія Великого, тому не потрібно витрачати час на дорогу від одного гуртка до іншого. Маючи розклад всіх груп, дитина сама може обрати, що їй відвідати сьогодні. Адже головна ідея платформи – зробити позашкільну освіту комплексною, цікавою та корисною для дітей та молоді.

Читайте також  Поліцейські затримали ось цю жіночку з Куп’янська, яка переховувалася в Івано-Франківську. Колаборантці повідомили про підозру.

Також, з нагоди старту “Освітньої платформи” 15 вересня відбудеться перший у м. Івано-Франківськ ярмарок креативної позашкільної освіти “Освітній ярмарок”, який проходитиме в Католицькій школі-гімназії святого Василія Великого за адресою: вул. Шевченка, 11. Тому, якщо ви бажаєте познайомитись із інноваційною платформою, побачити нові підходи до навчання та отримати порцію натхнення, ласкаво просимо в “Освітню платформу”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.