Океан емоцій та море почуттів: як звучав гімн України на концерті “Океану Ельзи” (відео)

Океан емоцій та море почуттів подарували музиканти глядачам у День Незалежності. В Києві на НСК “Олімпійський” відгріміло масштабне шоу, влаштоване гуртом “Океан Ельзи” до Дня Незалежності України, пише ТСН.

Концерт гурту став першим після річної паузи та найочікуванішою музичною подією року. Нестримна енергетика, хорове виконання улюблених пісень майже сотнею тисячі людей, почуття єднання, і нескінченний драйв – виступ “ОЕ” зарядив надовго.

Традиційний – тому що цей музичний грандіозний концерт на честь Дня Незалежності, організований вже вп’яте. Починаючи з 2014 року композиції лунали на стадіонах Львова, Одеси, Харкова.

Цього року пощастило киянам, які почали збиратися на НСК “Олімпійський” заздалегідь, щоб зайняти найближчі до сцени місця в першій фан-зоні.

Багато хто підтримав національний дух, вдягнувши вишиванки, а деякі дівчата прикрасили голови українським національним віночком.

Перед початком концерта фронтмен гурту Святослав Вакарчук провів брифінг, у якому відповів на запитання журналістів виключно стосовно свого концерту та музичних планів.

Так стало відомо, що на концерт завітали майже всі колишні музиканти гурту.

За словами Вакарчука Юрій Хусточка разом із сім’єю прибув із Парижу, щоб відвідати концерт у Києві.

Також, як повідомив фронтмен “Океану Ельзи” наступним містом, у якому гурт дасть масштабний концерт стане Дніпро.

“Океан Ельзи” вийшов на сцену, зроблену у вигляді величезної хвилі о 21.20, проте перед виступом на сцені з’явився етно-гурт “ДахаБраха”.

Унікальні музиканти виконали програму зі своїх найвідоміших композицій, а також зіграли декілька нових пісень.

По закінченню виступу етно-гурту на сцені під бурхливі оплески та крики майже сотні тисяч шанувальників вийшли музиканти, а за ними і сам Святослав Вакарчук.

Відкрив масштабне шоу гурт композицією “Вставай”, проте протягом всього концерту харизматичний музикант виконав необмежену кількість пісень, кожна з яких супроводжувалась спеціальним відеорядом, який транслювався на величезному екрані.

Читайте також  АЗОВ ВИМАГАЄ СКАСУВАТИ КОНЦЕРТ ПОТАПА І НАСТІ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Під доволі емоційний виступ композиції “Вище неба” Святослав Вакарчук порвав футболку просто на сцені.

Як і обіцяв музикант, виконав три нові композиції, які підготував саме для цьогорічного концерту у Києві. Це були концертні версії пісень “У небо жене”, “Без тебе” і абсолютно нова композиція “Скільки нас”.

Також під час концерту Вакарчук згадав наших полiтв’язнiв та присвятив їм композицію “Коли тобі важко”.

Зі знайомим усім складом гурту на сцену також вийшли шість бек-вокалістів, серед яких були присутні учасники проекту “Голос країни”, а також духова секція із чотирьох осіб.

Також кілька своїх композицій музикант вперше на такого роду концерті відіграв на власному піаніно, яке стоїть у нього вдома.

Відомі пісні, такі як “Моя маленька незалежність”, “Ой, чий то кінь стоїть” та “Не питай” прозвучали доволі інтимно та ніжно.

Після однієї із коротеньких пауз концерту Святослав Вакарчук вийшов на сцену та акапельно та дуже зворушливо заспівав Гімн України разом із усіма глядачами, емоції після якого просто неможливо передати словами.

Чотирьохгодинне шоу “Океан Ельзи” завершив композицією “Обійми” та попрощався з глядачами до наступного концерту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.