“Хоч знаєте, скільки коштують берци?”: У мережі поширюють пост Притули. Вивели!

Відомий шоумен та ведучий Сергій Притула, який відомий своїм гумористичним шоу “Вар’яти”, не лише гастролює з виступами, а й допомагає українській армії. Він постійно звітується на своїй сторінці в фейсбук про надходження, витрати та потреби військових.

До прикладу, Притула в одному із постів зазначив, що разом українці роблять велику справу:

“Жіночка зі Збаража, яка поїхала на заробітки до Італії, регулярно передає моїй мамі конверт у якому є гроші, які по 10-20 євро складають наші жіночки-заробітчанки на Армію.
Знайомий робить те ж саме у Ізраїлі.
Хлопчина в транзитній зоні аеропорту Шарль де Голь тицьнув в руку 100 Euro.
Хлопчик у Ірпіні приніс після концерту 200 гривень під гримерку.
Львівський таксист не взяв 200 гривень від аеропорту в центр, сказав докласти на Армію.
СМС-банкінг регулярно звітує про те, що на рахунок надійшло чергових 50-200-500 грн.

Волонтерська скарбничка живиться такими маленьким струмочками і цівочками. Поки вони не пересихають ми, волонтери, можемо робити щось корисне для наших захисників.”

А тим хто критикує Притулу за його волонтерську діяльність, прихильники в Мережі згадали, його відповідь про забезпечення української армії.

В одній із спільнот у Facebook опублікували давнішу цитату Притули про те, на що йде весь військовий збір і куди витрачаються гроші волонтерів, і взагалі мова йде про рівень забезпечення армії.

“Я прошу вибачення, але розводьте зрадофільство де-інде. Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір та волонтерська допомога, то або протріть монокль, мадам, або запитайте без претензій”, – заявив Притула.

Він закликав інтернет-критиків уявити собі, скільки коштує ввести в дію танковий батальйон або зробити апгрейд десяти винищувачів.

Читайте також  З 18 не забиратимуть! Пояснення оновлених правил призову. Жодного примусу

“Ви чули від волонтерів за останні 2 роки, що комусь треба форма або берци? Ви знаєте, що продукти, які волонтери досі привозять на фронт, бійці частково роздають місцевим, тому що у них надлишок? Ви знаєте, що 500 комплектів білизни, яку мені спрезентувала Маша Єфросиніна у своїй програмі, я ще шукав кому віддати, тому що, бачиш но, всі вже мають по 2 комплекти.

Якого ВИ дідька тут строчите коментарі про “наша держава”, якщо ви поняття зеленого не маєте в тому, що робиться для хлопців, зараз? Тому що якщо у вашому під’їзді живе одна повія, то це ще не привід весь будинок називати борделем!”, – написав шоумен.

Шоумен постійно закликає допомагати армії та працювати на благо країни! А також прийти та проголосувати 21 квітня, незважаючи ні на що!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.