Як Путін тричі рятувався війнами

Російському президенту Володимиру Путіну не потрібен окупований Донбас. Тому Кремль готує на окупованих територіях “гібридний мир”.

putin_205

Таку думку висловив російський політолог Дмитро Орєшкін. “Що стосується Донбасу, то тут, як мені здається, ситуація абсолютно прозора. Приєднувати цю територію Путін не хоче і не може. Власне кажучи, він ніколи і не обіцяв цього робити. У нього немає ні грошей, ні бажання. До того ж, від нього чекають саме цього, тому Кремль і не зважиться на такий крок.

Навіщо йому зайве покарання, та ще й зайві 3 мільйони людей, що проживають на зруйнованій території? Краще нехай вона буде в Україні, але тільки формально. Це в інтересах Путіна”, — вважає експерт. Водночас, Орєшкін додає таке: що гірше справи йдуть із російською економікою, то більше Москва потребує якоїсь символічної перемоги.

“Війна виручала Путіна вже три рази. Перший раз — в Чечні — стрибок рейтингу, другий раз — в Грузії, третій — Крим і Донбас. Всі ці війни завершувалися хоча б символічної, але перемогою. Тому що Крим “відкусили”, Абхазію і Осетію “прибрали”, а в Чечні “порішали” — як того хотів Путін”, — заявляє політолог. За словами, експерта, Путін готує Донбасу “гібридний мир”, додає 24tv.ua.

“З Сирією вже пішло не так…Я думаю, що в доступному для огляду майбутньому у Путіна вистачить “мудрості” в подібні історії не втручатися. Так що на Донбасі була “гібридна війна”, а зараз настане “гібридний мир”, — зазначив Орєшкін.
Джерело:  http://expres.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: