На Прикарпатті відкрили одинадцяту поліцейську станцію (ФОТО)

Сьогодні, 7 листопада, у Верхнянській сільській ОТГ у селищі Верхня, Калуського району, відбулося відкриття одинадцятої поліцейської станції.

Про це пише Фіртка з посиланням на обласну поліцію.

«Ці станції дають змогу дільничому знаходитися на місці, безпосередньо. І здійснювати прийом громадян щоденно в межах населеного пункту, ОТГ. Людям не потрібно буде їхати в райцентри, у відділи чи у відділення поліції зі своїми проблемами, а прямо йти до поліцейського», – зазначив заступник начальник обласної поліції Роман Пицків.

Тут поліцейські обслуговуватимуть територію 12 населених пунктів, а саме: села Верхня, Збора, Завадка, Довгий Войнилів, Станькова, Негівці, Іванкова, Вилки, Гуменів, Кулинка, Степанівка та Болохів.

На вказаній території проживають близько 11 300 громадян. У станції працюватиме двоє дільничних офіцерів поліції. Поліцейські працюватимуть в приміщенні сільської ради.

Поліцейські матимуть змогу швидше реагувати на правопорушення у населеному пункті, а людям буде значно простіше отримати допомогу поліції. Найближчий відділ поліції знаходиться на відстані більше ніж 15 кілометрів.

Станція обладнана комп’ютерною технікою, створені комфортні умови для спілкування громадян зі своїм дільничним, розміщено інформаційні стенди.

Додамо, що відкриття таких поліцейських станцій – це крок до зміни системи взаємовідносин між громадою та поліцією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.