Інтимний скандал в Міноборони: фото 18+

У Міністерстві оборони вибухнув інтимний скандал, військові намагаються все приховати. На офіційній сторінці Міністерства оборони Росії в Інстаграммі сьогодні з’явилася досить незвичайна, як для відомства, фотографія. За повідомленням телеграм-каналу Mash, що опублікував скріншот, фото «провисіла» на сторінці всього кілька хвилин, після чого його видалили.

«Думаємо, новобранцям цього вистачило», – зазначили журналісти видання.

У мережі існує декілька версій того, що сталося. Деякі користувачі схиляються до хакерської атаки, але на сайті відомства про подібне нічого не вказується.

Інші користувачі висловили думку, що таким чином в Міноборони вирішили залучати нових передплатників.

«Чи то СММщиця Міноборони переплутала аккаунт, то чи відомство використовує нові способи для залучення передплатників», – припустили адміністратори телеграм-каналу LIFE SHOT.

«Іскандери в бойовій готовності», «Ну подумаєш, забула аккаунт змінити, ну з ким не буває», – коментують фото користувачі соцмереж.

Раніше повідомлялося про скандал в Міністерстві оборони України з приводу відремонтованої бронетехніки. Один з підрозділів ЗСУ отримало відремонтовану бронетехніку, укомплектовану сокирами з написом «Зроблено в Росії», яку «Укроборонпром» закупив на території України.

Цю інформацію підтвердив радник міністра оборони Юрій Бірюков. Першим на ситуацію звернув увагу народний депутат від «Народного фронту» Ігор Лапін.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.