У Тернополі чоловік весь день їздив зі змією у салоні авто(відео)

У салоні щойно пригнаної на техогляд автівки спокійнісінько працював майстер. Поруч на панелі дрімала змія, чоловік думав муляж. Коли тварина ворухнулась – не на жарт перелякався, пише видання “Медіатор”.

На сервіс легківку привіз постійний клієнт. Розповів напередодні, працював у полі. Ймовірно там і заліз непроханий гість. З плазуном чоловік проїздив майже цілий день. А далі залишив майстрам.

– Наш менеджер повинен був списати показники одометра. Коли сів у автівку побачив, що на панелі приборів – змія. Вона просто лежала і грілася на сонці. Ми відразу прийняли рішення зловити плазуна, – розповідає керівник автосервісу Анатолій Паньків.

Механіки діставали тварину підручними засобами. Змію помістили у п’яти літрову банку та вивезли у лісосмугу. До рятувальників не зверталися. Хоча у службі кажуть, цей випадок не одиночний.

– Часто трапляється, що люди викликають рятувальників, коли до них в оселю заповзає змія. Плазунів ми відловлює і випускаємо в природне середовище. Хоча на території тернопільської області, як стверджують науковці, тотально отруйних змій немає. Є умовно отруйні, але їхній укус несмepтeльний, – каже помічник начальника Управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Ірина Крупа.

Лікарі застерігають, при укусі плазуна варто негайно зверталися до медиків. Там повинні вколоти спеціальну сироватку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.