Конфлікт чернівчан з міським головою набирає розмаху. Люди перекрили дорогу

Сьогодні вранці чернівчани перекрили дорогу на “Калинівському ринку” з вимогою завершити “транспортні експерименти” у місті. Протестувальники таким чином хотіли привернути увагу мера Чернівців Олексія Каспрука та поспілкуватися з ним.

З 9 ранку жителі мікрорайону Калічанка в очікуванні приїзду мера міста. Кажуть, хочуть поговорити з Олексієм Павловичем щодо нововведень у рухові громадського транспорту.

“Якщо колись було важко дістатися від Калічанки до центру, то тепер це взагалі нереально. Добре, що зараз хоча б літо, і здебільшого маршрутками їздять лише дорослі. А уявіть, якщо така ситуація буде до осені-зими. Як школярам їздити до школи? Ми обурені, що над нами міська рада експерментує. Це жахливо. Якщо вже й вводити якість зміни, то будь ласка, радьтеся з чернівчанами”, – розповідає протестувальниця Людмила.

Основною вимогою до Каспрука було відновити старий графік руху маршрутів №10 та 10А.

“Ми платили 4 гривні, аби дістатися до потрібного місця, а зараз переплачуємо вдвічі. А все через те, що треба доїжджати з пересадками. Це не правильно. Бо коли анонсували такі зміни у руху маршруток, нам обіцяли комфорт і економію. А зараз цьому всьому одна назва – колапс”, – обурюється чернівчанин Степан.

Очікування тривало більше години. Протестувальники відверто заважали підприємцям “Калинівського ринку”, а через так зване перекриття, на дорозі утворився величезний затор.

ому, жителі Калічанки вирішили розблокувати вулицю та пропустити транспорт.

Свою відповідь обуреним чернівчанам міський голова оперативно опублікував у мережі “Фейсбук”, звинувативши у всьому депутата міської ради Володимира Бешлея.

Однак, ймовірно чернівецький мер так і не зрозумів, що “накипіло” не лише мікрорайону Калічанка, а й всім жителям важкодоступних районів міста, які відтепер їздять з пересадками і вдвічі дорожче. Тож, на сьогоднійшній сесії буде “гаряче”, адже чернівчани з “Калинівського ринку” вирішили висловити свою думку вже у сесійній залі.

Читайте також  Розіслали інтимні фото і вимагають гроші: жінка стала жертвою колекторів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.