В Івано-Франківському аеропорту військовий оркестр вшанував кіборгів

21 січня, у третю річницю виходу з ДАП, на честь “кіборгів” в аеропортах України лунала музика. Оркестри Збройних Сил та Нацгвардії заграли інструментальні композиції у семи летовищах країни: в київському Борисполі, а також в аеропортах Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Львова, Вінниці, Харкова, Одеси, Чернігова. Про це повідомляє Міністерство оборони України. Для всіх регіонів репертуар однаковий, зокрема, звучав офіційний марш.

В міжнародному аеропорту «Івано-Франківськ» відбувся виступ військового оркестру військової частини А 3215 (м. Тернопіль).

Як розповів доброволець із Коломиї Василь Кузьмин, на війні, особливо в аеропорту вороги діяли дуже підступно. «Коли ми їм дозволяли забрати поранених, то вони нас мінували. Тому зараз велика туга за загиблими, –  каже чоловік. – Ми йшли в бій не роздумуючи, але через декілька днів з’явилося відчуття безвиході, коли в аеропорту було багато вбитих і поранених».

Чоловік зізнається, що йому боляче про це згадувати. І додає, що для нього з 13 по 19 січня – це особливі дні. Він їх проводить в спогадах із сім’єю.

Нагадаємо, що кіборги героїчно захищали цей стратегічний об’єкт 242 дні. За цей час приблизно 200 українських бійців загинули, а ще півтисячі отримали поранення.

Джерело: http://gk-press.if.ua/v-ivano-frankivsku-na-chest-kiborgiv-v-aeroportu-zigrav-ternopilskyj-vijskovyj-orkestr/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: