УКБ замовило проект будівництва нового парку у Пасічній

В Івано-Франківську, у межах вулиць Хіміків – Целевича місцева влада планує побудувати новий парк та облаштувати там соціальний простір.

Днями Управління капітального будівництва, в системі публічних електронних закупівель Prozorro опублікувало звіт про укладений договір із ТОВ «Станіславська архітектурна майстерня». Остання зобов’язалась підготувати проект нового парку в межах вулиць Хіміків – Целевича, пише Побудовано.

Проектні роботи повинні бути виконанні до 15 червня. При очікуваній вартості робіт у 191 500 грн, вартість угоди склала 191 401,91 грн.

Водночас вчора, 25 квітня, виконавчий комітет виніс на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про затвердження детального плану території вздовж дамби ріки Бистриці Солотвинської в районі вулиць Хіміків – Юліана Целевича”. Йдеться про нову школу, дитячий садок, сучасну відпочинкову зону “Парк ілюзій” і церкву.

Нагадаємо, на місці будівництва парку з новою школою, дитячим садком та сучасним громадським простором у Пасічній освятили хрест на місці майбутнього храму, який повинен стати центром новоствореної парафії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.