Каменем по голові: в Калуші невідомі розтрощили перехожому лобову кістку та втекли. ФОТО

4 січня близько 21.00 години у магазині Нива-Калина, що у місті Калуш, двоє невідомих купляли горілку та чіплялись до відвідувачів, зокрема до двох жінок покупців.

Про це у спільноті Мій Калуш повідомив Воха Вошняк, інформує WestNews. Після цього чоловіки вийшли у двір та чіплялися до перехожих. Наступними їхніми жертвами стали два хлопця, мешканці Калуша, які очікували таксі.

“Хлопці пробували уникнути перепалки, але неадеквати почали їх ображати нецензурними словами та переслідувати. Між чоловіками виникла невелика потасовка. Очікуючі таксі вирішили перейти на іншу сторону зупинки, щоб уникнути подальшого конфлікту. Ніби уже все закінчилось, але один з неадекватів перебіг дорогу і несподівано наніс одному з хлопців два удари камнем по голові, розтрощивши лобову кістку. Сам кинув камінь і кинувся навтьоки”, – йдеться у повідомленні.

 

Прикмети нападавших: один – ріст 180 см, плотної статури, років 35-40, стрижка – коротка, обличчя овальне, повнуватий – саме він наносив удари. Інший – ріст 190 см, худощавий, 35-40 років, темне обличчя, чорне середнього росту волосся, обличчя худощаве, був у темній куртці.

“Відкрито кримінальну справу якою займається слідчий. Якщо хтось щось знає про цю подію чи щось бачив прошу повідомити 02 або 0994413261. Продавців магазину Нива-Калина, якщо це ваші постійні відвідувачі, або ви знаєте цих неадекватів прошу їх не покривати, а заявити по тел. 02”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.