“Не правда, що свекруха-італійка – це жaхлuвo”: українка розповіла про життя після весілля в Італії

Жанна Песоцька вийшла заміж за італійця якого звати Алесіо.

Тому тепер вона живе в Палермо, а результат їх інтернаціонального кoхaння – маленька донька Аврора, передають fakty.ictv.ua.

Знайомство

Жанна вперше в житті поїхала на відпочинок, і так як Алесіо любить подорожувати, то там і познайомилася з чоловіком. Потім вони почали листуватись як друзі.

А вже згодом Алесіо приїхав в Україну. І тоді Жанна поїхала до нього на день народження і зустрілася з його родиною.

“Протягом двох років ми зустрічались, він все частіше приїжджав в Україну. Потім ми одружились. Весілля святкували двічі: в сімейному колі в Україні і потім в Палермо з італійським розмахом та вінчанням”, – розповідає Жанна.

Менталітет

Жанна розповідає, що італійські чоловіки дуже прив’язані до родини, тому в них обов’язковою традицією є обід всією сім’єю.

Італійці обрaжaються, якщо працюють в неділю, адже для них – це день родини.

Італійці не п’ють так, як в Україні, бо для них головне – смачно поїсти.

Тож, якщо в Україні часто беруть 10 пляшок пuвa на 1 піцу, то в Італії – 10 піц на одну пляшку пuвa.

Реакція батьків

“Для батьків було несподіванкою весілля з іноземцем. Зрозумівши, що я в надійних руках – відчули полегшення.

“Не правда, що свекруха-італійка – це жaхлuвo. Для мене вона стала другою мамою і ставиться як до доньки. Тепер батьки чоловіка хочуть вивчити мову і приїхати в Україну”, – зізнається жінка.

Як живуть в Італії

Жанна вже працює в Італії півтора року. Але зізнається, що з працевлаштуванням тут проблеми – українські жінки переважно доглядають за людьми похилого віку. Молодим легше, але все вирішується по знайомству.

Читайте також  Істини щасливих людей

Не Дольче Віта

“Я знайшла чоловіка, який оточив мене кoхaнням, підтримкою і став сім’єю. Батьків не вистачає. Але тепер я можу взяти в будь-який момент квиток і прилетіти в Україну. Це краще, ніж в Україні розділяти проблеми фінансової сторони”, – розповідає Жанна.

Жінка каже, що Італія – це не дольче віта, не солодке життя. Якщо дівчата вважають, що варто лише купити квиток в один кінець – це помилка.

Вони можуть опинитися на подіумі, або поїдуть назад. Тому, щоб пристосуватись в іншій країні потрібно зарекомендувати себе та мати плани заздалегідь.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.