Прикарпатець фінішував на найлегендарнішому марафоні в Парижі

Париж — це місто бігунів, а Паризький марафон є найлегендарнішим марафоном у світі. А ще його вважають найкрасивішим і наймасштабнішим.

Участь у цьому престижному марафоні взяв бігун-марафонець, ультрамарафонець (50 км, 73 км, 100 км), велоультрамарафонець (100 км), біговий кореспондент, триатлоніст, спартанрейсер, міжнародний пейсмейкер — досвідчений бігун, який допомагає іншим бігунам добігти здоровими і щасливими до фінішу за відповідний час, франківець Микола Таран, інформують “Вікна”.

Минулого року нашому краянину пощастило представляти Україну на найбільшому марафоні в Лос-Анджелесі. Саме після нього він хотів спробувати свої сили в Парижі, але запізнився із реєстрацією, адже на цей легендарний забіг є обмеження за кількістю учасників. Проте цього року все склалося, розповідає Микола Таран:

“До цього забігу я поставився серйозно, збільшуючи свої тренувальні кілометри. Я знав, що зможу показати свій найкращий результат при правильному налаштуванні. У нього входили здоровий сон, їжа, відпочинок”.

У день перед марафоном завжди відбуваються пробіжка і сніданок — п’ятикілометровий фановий пробіг головними вулицями Парижу, де на фініші можна смачно почастуватися паризькою випічкою.

На нього теж треба реєструватися, розповідає франківець:

“На цьому міні-забігу я зміг зробити ранкову пробіжку із прапором України і отримати багато побажань і добрих слів на перемогу. І саме це мене найбільше мотивувало на наступний день подолати марафонську дистанцію”.

У легендарній дистанції взяли участь близько 60 тисяч учасників. Стільки бігунів на один квадратний метр, за словами Миколи Тарана, рідко де зустрінеш та ще й на таких красивих вуличках.

Наступний біговий маршрут, який запланував франківець, — це марафон в Бергені (Норвегія). Також він готується фінішувати з прапором України на марафоні за Північним колом в Тромсе і в Осло (Норвегія) — на ультрамарафоні Oslo Triple 73 км.

Читайте також  На Прикарпатті розшукують зниклого безвісти 38-річного чоловіка

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.