До кого йдуть чоловіки від своїх жінок?

Коли говорять, що чоловік завів кoхaнкy, то перед очима малюється молода довгонога красуня. Але, якщо і не молода, то, само собою, шикарна жінка, яка знає собі ціну. А чи так це насправді?

Мені хочеться розповісти свою історію. Познайомилися ми на одній з вечірок. Я заміжня жінка, мати двох дітей. Чоловіку жодного разу в житті не зраджувала. Хоча і більшу частину свого життя я прожила одна. З дітьми. Все своє життя присвячувала дітям. А чоловік 15 років, ходив туди – сюди. Туди, це, за його словами до мами, а насправді невідомо куди.

Жила я в гуртожитку. Протягом останніх трьох років, він уже нікуди не ходив. Віруючим став. Я його простила, але жили ми в різних кімнатах. В одній він з синами, а в іншій я. Думала так, і будемо доживати віку.

Але, моє нове знайомство перевернуло все моє життя. Спочатку у мене і в думках не було зраджувати чоловікові і тим більше розлучатися. У нього теж була сім’я, дружина і син. І він молодший за мене на 11 років! Рік ми зустрічалися. Я начебто струснула зі своїх плечей 20 років. Відчувала себе молодим дівчиськом. Воістину це була друга молодість. На думку приходила пісня моєї молодості: «Друга молодість приходить до того, хто першу зберіг». Напевно, це про мене. Потім ми вирішили одружитися.

Я розлучилася швидко, так як діти були вже дорослі. Ну, а він рік розлучався. Дружина розлучення не хотіла давати. Я не просила, щоб він на мені одружився. Мене і так все влаштовувало. Але, коли він зробив мені пропозицію, я не відмовилася. Разом ми вже 10 років. Все у нас чудово! Чоловік отримав квартиру, як колишній військовий. Його батьки, поставилися з розумінням. Про найкращу свекрухи, навіть не мріяла. Вони з моєю першою свекрухою як небо і земля. Сини його батьком вважають.

Читайте також  Уряд схвалив нові штрафи для українців за порушення самоізоляції (документ)

На питання, куди йдуть чоловіки? Можна відповісти, туди ж і куди жінки. Туди, де їх люблять і розуміють. І не багатство, ні сeксyaльнi фантазії тут ні до чого. Повинна бути гармонія в усіх відношеннях.

І я впевнена, у кожної людини повинна бути своя половинка. Неважливо, кому, скільки років, і у кого яке матеріальне становище. І, я свою половинку знайшла!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.