3 речі, про які категорично не можна розповідати оточуючим

Мало хто знає, що ми самі здатні повністю зруйнувати своє життя. Є речі, які повинні залишатися нашого особистого таємницею, ми можемо відігнати від себе удачу і накликати біду розповідаючи про них.

З покоління в покоління ми користуємося народною приказкою, яка розкриває суть щасливого життя: «Мовчання – золото». Іноді ми навіть не замислюємося про те, скільки слів випускаємо на волю, мимоволі стаючи залежними від сказаного вголос. Практики та екстрасенси називають кілька речей, про які слід мовчати в будь-якій ситуації.

Любовні стосунки. Сімейні і романтичні відносини повинні залишатися між двома людьми. У наш час обговорення сімейних проблем і поведінки чоловіка з подружками не вважається чимось непристойним. Чоловіки теж часто не проти обговорити характер дружини або подруги в чоловічій компанії. Однак не всі розуміють, що, розповідаючи про свої стосунки, ми руйнуємо загальну, iнтимну енергетику пари.

Створення сім’ї і все, що відбувається в ній – таємниця, і навіть в моменти розбіжностей і сварок не слід шукати розради в словах друзів. Мова не йде про ситуації, коли вам загрожує реальна небезпека або ви замислюєтеся про розлучення, але якщо у вас все в порядку, то не слід обговорювати своє особисте життя ні з ким, крім вашого партнера.

Здоров’я і хвороби. Одна з улюблених тем для розмови – численні хвороби і лікувальні тонкощі. Ця тема здається важливою, викликає інтерес і співчуття, але при цьому дуже швидко позбавляє вас необхідної енергії і сил. Жовта чакра, що відповідає за волю і здатність самостійно справлятися з труднощами, починає виснажуватися: енергія, необхідна для відновлення, марно витрачається в процесі скарг на своє здоров’я.

Читайте також  В Україні 1 грудня піднімуть мінімалку: Шмигаль назвав суму

Щоб життєві сили не йшли даремно, не слід обговорювати всі тонкощі своєї хвороби з людьми, які не здатні вам допомогти. Звернення по допомогу – зовсім інша справа: ця мета вимагає відвертості і бажання повернути здоровий стан.

Боргові зобов’язання і грошовий прибуток. Питання «скільки ви заробляєте?» Недарма вважається одним з найбільш безтактних. На рівні енергетики своєрідне табу на обговорення свого фінансового становища легко пояснити. Говорячи про свої доходи, витрати і грошові проблеми, ви самі відкриваєте співрозмовнику свій фінансовий канал.

Фактично, ваше матеріальне благополуччя в цю мить перебуває в руках людини, з якою ви говорите. Така відкритість може стати причиною несвідомого перетягування грошової енергії: ваша фінансова удача може легко перейти до іншої людини. Екстрасенси радять не поширюватися про свої доходи і як можна менше говорити про фінансові проблеми і борги з людьми, в яких ви не впевнені.

Помилки своїх дітей. Цей пункт вважається особливо важливим. Ми часто скаржимося друзям і родичам на поведінку дітей, обговорюємо їх помилки і очікуємо підтримки з боку своїх близьких. Це може послужити віддушиною для батьків, але вкрай руйнівно впливає на енергетику дітей.

Незалежно від віку, діти пов’язані зі своїми батьками все життя. Міцніше цього енергетичного зв’язку не існує, і батьківська невіра, розчарування і образа роблять свій вплив на енергетичне поле дитини.

«Виносячи сміття з хати» і обговорюючи своє «нерозумне чадо» з подругами або друзями, на тонкому плані ви позбавляєте дитину сімейної захисту і розмикаєте зв’язує вас енергетичний канал. Таке порушення зв’язку може призвести до численних проблем в житті вашої дитини і навіть розриву сімейних відносин.

Екстрасенси і практики радять в жодному разі не скаржитися на своїх дітей і вирішувати свої проблеми в сімейному колі. Дбайливе ставлення до почуттів і таємниць рідних допоможе вам зберегти сім’ю міцною і щасливою.

Читайте також  ТЕРМІНОВО! Стосується КОЖНОГО! В СІЛЬПО також знайшли рибу заражену БОТУЛІЗМОМ. Подробиці приголомшують

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.