У Франківську патрульні затримали п’яним за кермом колишнього топ-чиновника МВС

У мережі активно обговорюють новину про те, що колишнього заступника начальника Департаменту внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ (МВС) України Михайла Ільницького спіймали п’яним за кермом.

Відповідний пост на своїй сторінці у Facebook розмістив волонтер Роман Сініцин.

«19 червня в Івано-франківську патрульні зупиняють Мішу в г.. п’яного. Від задування він відмовляється. Чинить непокору, хоче втекти. Приїжджають рішальщики. Копи таки складають адмінматеріали і доставляють Мішу у відділення. У відділенні Міша скаржиться на те, що болить серце, і його забирає швидка», – зазначив він.

За словами Сініцина, суд першої інстанції визнав Ільницького винним за статтями 130 і 185 КУпАП – «водіння в нетверезому стані» і «злісна непокора поліції» і оштрафував його на 10 200 гривень, позбавивши права керувати транспортним засобом на рік.

«Знаючі люди кажуть, що Міша легко і не дуже дорого скасує все в апеляції», – додав волонтер.

У той же час, він зазначив, що зараз колишній топ-чиновник МВС намагається звинуватити командира роти патрульної поліції Леоніда Гончарука в тому, що той нібито зламав йому палець.

«Вчора суд за клопотанням прокуратури відсторонив Леоніда від виконання. Заборонив виїжджати за межі області. Забрав закордонний паспорт. Льоні світить від 3 до 7 за «перевищення»…», – уточнив Сініцин.

«Реформи йдуть, аж дим стовпом», «А хто суддя? Прізвище?», «Сволота», – пишуть в інтернеті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.