Скандального франківського депутата-«укропівця» висміяли у гумористичній телепередачі (відео)

Скандального франківського депутата-«укропівця» висміяли у гумористичній телепередачі

У свіжому випуску сатиричної програми “Вєсті.UA” висміяли розіграш мішків бульби від франківських “укропівців”.

Як відомо, минулого тижня голова фракції “УКРОП” в Івано-Франківській міськраді Володимир Олійник в мережі анонсував розіграш 30 мішків картоплі за участь у так званому “Шоу Зеленої бабусі”. Такий спосіб “мотивувати” франківців до участі у дворових забавах з політичним підтекстом висміяли у відомій сатиричній програмі на 24 каналі

“Це ж не підкуп, а розіграш. Далі за селфі із Зелною бабусею можна розіграти пакет гречки. А у день виборів можна запустити ще одну акцію для пенсіонерів – прийди голосувати в образі Зеленої бабусі і отримай безкоштовний проїзд ще до п’яти дільниць”, –  іронізує телеведучий з кмітливості “укропівця”.

Згадують у програмі і випадок, коли нетверезого Олійника за кермом зупинили патрульні. Нагадаємо, депутат-укропівець уникнув відповідальності за п’яну їзду, проігнорувавши суди.

Також у випуску Ірина Луценко нещодавно вирішила довести вакханалію до завершення доступними для парламентарів словами. Міністр закордонних справ Павло Клімкін під час візиту в Індію домовився про спільне кіно. В Раді є співаки, актори, ще й бойові сцени для депутатів – не проблема.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.