Помилки в сексі, які можуть зруйнувати ваші стосунки

Всі помиляються, але потрібно вчасно помічати власні помилки та їх виправляти. Адже деякі, наприклад, помилки жінок чи чоловіків в ліжку, можуть призвести до негативних наслідків.

Секс – це важлива частина міцних стосунків. Помилки або замовчування в ліжку можуть призвести навіть до руйнування стосунків.

Відсутність ініціативи

Чоловік повинен заволодіти серцем жінки та битися за неї. Але це не означає, що жінка не повинна проявляти ініціативу. Ваше бажання сексу – це не показник невихованості чи розбещеності.

В іншому випадку, чоловік може подумати, що ви взагалі не хочете близькості, або він вас не приваблюває.

Не соромтесь проявляти ініціативу в сексі

Сором

Не варто постійно соромитися в ліжку, коли вам пропонують спробувати щось нове. Якщо займатися любов’ю в темряві, під ковдрою і тільки в місіонерській позі, то секс набридне в першу чергу навіть не чоловікові, а вам.

Невміння говорити “ні”

Так само, як і не варто соромитись, так само не потрібно погоджуватись на те, що вам не подобається. Згідно зі статистикою, більше третини жінок вважають за краще перетерпіти щось в сексі, ніж відмовити.

В результаті накопичується образа і злість, яку ви й не подумаєте пов’язати з інтимним життям. Вона переростає в скандали і звинувачення. Краще відразу обговорити свої табу і не виходити за їх межі.


Не порівнюйте своїх партнерів із колишніми

Порівняння з минулими партнерами

У ліжку погано порівнювати буквально все: себе з моделями, партнера з відомими акторами чи колишніми партнерами. Якщо постійно відволікатися на невідповідність сексу якомусь шаблоном, нічого доброго з цього не вийде. Краще відразу позбутися такої звички, щоб не зіпсувати собі і партнеру інтимне життя.

Читайте також  MELOVIN зробив відверте зізнання, що в нього був секс лише з чоловіками

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.