В Ірини Федишин нахабно вкрали гроші, які вона зібрала у Лондоні для ЗСУ

Артиста розповіла, чи вдалося їм повернути крадене.

Українська співачка Ірина Федишин поділилася прикрою історією, як її нахабно пограбував організатор концерту в Лондоні.

Зокрема, виконавиця за кордоном проводила благодійну вечерю, де збирала кошти на допомогу українським захисникам. Під час заходу гості донатили гроші, а також брали участь в аукціоні. Однак організатор вечері Микола Левченко привласнив кошти собі.

“Організатор благодійної вечері у Лондоні, Микола Левченко, не віддав нам жодного фунта від продажу квитків на благодійну вечерю, яка була спрямована на допомогу ЗСУ”, – поскаржилася Ірина.

Частину суми співачці вдалося повернути, щоправда, не без проблем. Зокрема, артистка отримала кошти, які на допомогу армії донатили присутні та купували лоти, а це майже 4 тисячі фунтів.

“Хочу одразу заспокоїти усіх людей, які донатили і купували лоти цього вечора. Ці кошти, а це 3,7 тисячі фунтів, з тяжкою бідою і скандалами вдалося забрати, і вони всі підуть на ЗСУ. Ці кошти ми всі отримали (окрім 400 фунтів, які ще надсилають), і вони всі підуть на ЗСУ”, – наголосила Ірина.

Тим часом кошти з продажу білетів на благодійний концерт співачка так і не змогла повернути.

“Наразі кошти від продажу квитків за благодійну вечерю і концерт, який відбувся у Лондоні ми ще не отримали. Попри війну, яка загострила в багатьох українцях найкращі якості, все ще знаходяться люди, які бажають заробити якнайбільше, не обмежуючи себе моральними принципами”, – обурилася співачка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.