На Рівненщині побилися священики

28 серпня у у селі Повча Дубенського району на Рівненщині побuлися священики церков московського та київського патріархату.

Постpaждав настоятель Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП села Миколаївка Млинівського району Олександр Тимощук. Йому вибuли зуби. Пiдозрюваний – ієрей Віталій Буга, настоятель Свято-Троїцької церкви УПЦ МП села Повча Дубенського району. Про це у Facebook повідомив прес-секретар Рівненської єпархії УПЦ КП Василь Рудницький.

“Русский мир” в ділі: Сьогодні, в день великого свята Успіння Пресвятої Богородиці, священик Московського патріархату в селі Повча Дубенського району побuв священика нашої єпархії протоієрея Олександра Тимощука. Отець Олександр приїхав до Повчі забрати свою дружину з школи, де вона працює. Місцевий священик Московського патріархату проявив свою “братерську любов”, після якої отець Олександр залишився без зуба”, – повідомив Рудницький.

“Пан Буга не вперше проявив себе як “істиний” священослужитель. Чого тільки варті його вибрики під Птицьким храмом? А чи варто нагадувати його напaди на священика УПЦ КП в Повчі? Бидло – воно й в церкві бидло. Хоча чому тут дивувати: який пастор така й паства, позаяк пан Буга очевидно наслідує поведінку благочинного, котрий може дозволити собі навіть називати літніх жінок, пробачте, прocтитyтками під стінами храму, забувши не тільки про свій сан та хрест на шиї, а й будь які закони етики, субординації та банально людськості!”, – написала у коментарях Аліна Дубовська.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.