“Ви тупо канібали”: Романенко показав Горбунову, як за 183 млн врятувати українців, а не знімати серіали

Юрій Романенко звернувся до елементарної математики, яка чітко показує, що зараз буде вигідніше для України.

Відомий український журналіст, редактор порталу “Хвиля” Юрій Романенко звернув увагу на те, як затято “випрошує” гроші на серіал про Поворознюка популярний актор та телеведучий Юрій Горбунов. Йдеться про 33 мільйони гривень із державного бюджету (тільки на цей серіал).

Ключова ідея, як каже Юрій Романенко, у словах Горбунова – це розвиток та підтримка патріотизму.

Про це у себе в Telegram-каналі пише Юрій Романенко.

Юрій Романенко заявив, що найкращий спосіб розвивати патріотизм сьогодні в Україні – це залишити максимальну кількість живих українських патріотів, які захищають Україну.

“Конкретно це солдати та офіцери. За кожним, я підкреслюю, кожним у найближчі півроку-рік ганятиметься дрон-камікадзе. І канібали-розпилювачі весь час тиснуть на патріотизм, що мовляв без духовних скріп, без серіальчиків з дурними сюжетними лініями, у десятки мільйонів гривень війну не виграти. А я скажу, що війну не виграти без живих патріотів”, – каже Романенко.

Далі пряма промова журналіста:

Без таких хлопців, як Vladyslav Serdyuk та Кір Сазонов, які приймають кулі та ховають побратимів, весь цей канібальський патріотизм закінчився б на першому російському танку, який заїхав би на територію кіностудії.

Я покажу ще більш предметно. 33 мільйони, яка компанія Горбунова висмокче з держбюджету – це 2777 дронів FPV. Дві тисячі сімсот сімдесят сім! Це означає, що підрозділ Кирила Сазонова міг би знищити щонайменше 2777 солдатів та офіцера російської армії. Або 694 одиниці танків. Або кілька тисяч вантажівок.

Нагадую все любителям патріотичного кіно, що зараз на сватівському напрямку стоїть угруповання російської армії в 100 тис осіб, у якої 900 танків. Це угруповання стримують живі люди з плоті та крові, яким на голову падають тисячі снарядів та рої «Ланцетів», які відривають руки, ноги та забирають їхнє життя.

Читайте також  Горбунов натякнув, що хоче третю дитину: "Коли Каті буде 40 років, народиться Марійка"

У зв’язку з цим, я ставлю всій це кінематографічній тусовці питання, яке дуже хоче жити і жерти чому вона свої апетити хоче задовольнити за рахунок тих, хто живе на передовій? Ви точно впевнені, що громадян України більше порадує патріотична лабуда про матюкливого фермера, ніж кадри орків наших FPV-дронів, що падають на голови?

Ви що не розумієте, що 183 млн гривень, які ваше кінематографічне братство хоче попилити на фільми та серіали, це 13555 дронів FPV, які тут і зараз врятують тисячі українських патріотів, які зможуть повернуться у свої сім’ї, народити дітей, а ті інших, а ті наступних. Цілі покоління, цілі роди будуть врятовані, сотні тисяч і, а може, й мільйони українців матимуть шанс на життя в майбутньому, лише тому, що конкретний солдат виживе тут і зараз.

Для будь-якої нормальної людини весь цей бенкет під час чуми огидний. Ви тупо канібали, які жеруть найкраще, що є в цій країні. І робите ви це за злим наміром або просто через свою тупість не тікер ніякого значення.

Бо на виході Україна отримує черговий Голодомор, на якому ви так любите паразитувати. І тоді бажання вбивати співвітчизників, пожирати їх буквально не випадково. Тому що ви в буквальному значенні пожирачі життя. Ви канібали, які позбавляють майбутнього Україну і не буде вам жодного прощення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.