Опубліковано передсмертне послання хлопця, який помер після стрибка з мосту

Опубліковано передсмертне послання хлопця, який помер у Києві після стрибка з мосту

15-річний Денис з багатодітної родини Родікових, матір та батько якого виховували 13 дітей та обоє померли від коронавірусної хвороби COVID-19 в Київській області у березні цього року, перед стрибком з мосту залишив у соцмережі передсмертне повідомлення. Він попрощався та подякував близьким за допомогу.

Як відомо, хлопець вижив після стрибка з мосту. Його з численними травмами госпіталізували, однак сьогодні, 18 травня, його життя обірвалося.

В Instagram хлопець ще 17 травня опублікував прощального листа.

Він попрощався зі старшою сестрою Олександрою та її чоловіком, які після смерті батьків встановили опіку над хлопцем.

“Я вирішив померти 17 травня 2021 року. Дякую Саші й Саші за все, що ви для мене зробили”, – написав він.

Відомо, що після смерті батьків з дітьми, зокрема й Денисом, працювали психологи. Жодних натяків на проблеми у підлітка не було. Він вів сторінки у соцмережах, де викладав фотографії та відео з друзями. Що підштовхнуло його до такого вчинку поки невідомо.

Обласна поліція також опублікувала відео з Денисом – де він сам знімає себе на камеру і каже, що це не через школи, також запис камери спостереження, на якій він йде по вулиці і викидає куртку.

Слід зазначити, що Денис був прийомною дитиною у багатодітній родині Родікових. Усього у загиблих батьків було 5 своїх діток та ще 8 прийомних. Усі вони мешкали у будинку сімейного типу.

Правоохоронці за фактом смерті хлопця відкрили кримінальне провадження. З’ясовуються всі обставини смерті підлітка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.