Оля Полякова влаштувала скандал в ефірі танцювального шоу

Без скандалу — рейтинги на вітер.

 

Вчора, 27 серпня, після десятирічної паузи на телеканалі 1+1  відбулася прем’єра святкового танцювального шоу Танці з зірками, в якому бере участь головна Суперблондинка країни — Оля Полякова. Партнером співачки по паркету виступив хіп-хоп танцюрист Степан Мисюрка.

Під час першого прямого ефіру пара танцювала під номером чотири, виконавши запальний і сексуальний поп-джаз. Це був один з найбільш технічно складних номерів за весь ефір не тільки в танцювальному, але і музичному плані. Менш ніж за добу ролик набрав більше 100 тис. переглядів у Мережі.

Але не всі оцінили старання Олі Полякової та її партнера по достоїнству. Один з членів журі, українська балерина Катерина назвала танець занадто відвертим, а поведінка Полякової фривольною, оцінивши виступ пари всього в два бали, на що співачка тут же дала відсіч:

«Катєчка, зі мною, звісно, потрібно бути обережніше. Я ж жінка з косою… Піду з’їм її, як анаконда, і буду перетравлювати до наступного ефіру».

Не залишилися осторонь і шанувальники танцювального шоу, звинувативши Кухар упередженість і суб’єктивізм.

Також був не згоден з таким жорстким коментарем своєї колеги і інший член журі, назвавши номер Олі і Степана дуже гарячим:

«Мені дуже сподобалося! Я вважаю, що у Олі вийшло взяти і перекинути нас у ці джунглі, де панує небезпека. Оля-анаконда! Це звучить дуже грізно, і виглядає сексуально, пристрасно і дуже небезпечно. Небезпечно для всіх, хто ще бере участь у цьому шоу. Ось хто прийшов перемагати, от хто прийшов розривати це паркет в клапті»!

Після ефіру на особистій сторінці в соцмережі розмістила жартівливий ролик, в якому спародіювала Катерину Кухар.

Читайте також  “Допомагаєте… Мені пофіг”: боксер Усик зробив несподіване зізнання (фото)

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.