Христина Соловій закохалася у свого вчителя з фортепіано у новому драматичному кліпі

Виконавиця представила відео на трек “Fortepiano”.

Українська співачка Христина Соловій, яка розповіла про свої образи у кліпах, порадувала шанувальників відеоновинкою.

Виконавиця випустила кліп на авторську ліричну композицію “Fortepiano”, яка стала другим синглом з її майбутнього альбому.

Христина запевняє, що це зовсім нове звучання її творчості. Впродовж останніх двох років співачка разом з продюсером Святославом Вакарчуком та саунд-продюсером Мілошем Єлічем шукали потрібний саунд для цієї пісні.

 

Режисером кліпу стала Анна Бурячкова. Саме вона запропонувала ідею, у якій співачка ні секунди не сумнівалася.

Робота над зніманнями відео тривала два тижні – саме стільки часу минуло від затвердження ідеї до презентації кліпу.

У кліпі Соловій грає кохання до свого вчителя

Кінематографічний підхід до візуалізації та насичена структура допомагають зануритися в настрій пісні та відчути світосприйняття героїні. Естетика кадру натхнена стрічками Вонга Карвая. Серед образів в кліпі можна вгадати Лоліту Владіміра Набокова, про яку Христина писала дипломну роботу з фаху “літературна творчість”. Також у відео відчувається гротескний реалізм культового серіалу Девіда Лінча “Твін Пікс”. Ці елементи показують магію емоцій та розкривають артистку з іншого боку.
“Ідею для кліпу я шукала не менше, ніж потрібний саунд для пісні. Відмовилась від кількох прекрасних ідей іменитих українських режисерів. Відчувала, що кліп має підсилювати емоційне навантаження, а пісня має бути саундтреком до історії. Коли Аня презентувала мені ідею, я сповнилась надією, відчула хвилю натхнення та бажання творити. Ще ніхто з режисерів так чуттєво не підходив до моєї пісні, історії та образів. Аня одразу передбачила, що “Fortepiano” – це зовсім про іншу Христину, яку слухач ще не знає. Вона запропонувала історію, яка є певною мірою для мене особистою, автобіографічною, не менш драматичною, ніж у кліпі. Переконана, у нас вийшло мистецтво”, – прокоментувала кліп Соловій.

Читайте також  Вєрка Сердючка випустила першу за 20 років українськомовну пісню та зняла кліп на неї

Нагадаємо, що у жовтні підопічна Вакарчука Соловій зробила проникливий кавер на хіт Стінга. Христина Соловій переспівала композицію Stolen Car.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.